RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2358|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手...想買18仔油車, 各高手幫幫忙~

markpo 發表於 2006-3-29 22:28:24 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位高人,小弟都有玩開電車TT01 的, 但而家想買架18仔黎玩下(油車), 想問問大家:
1. 各位高人有無咩建議AR, 我又唔想要入門級的車, 中級車度, 各位有乜介紹AR~AND幾錢左右AR , 我預所有野$1,200.00左右~
2. 18仔有無法拉里架, 小弟係法拉里迷~
3. 各位幫幫忙AR~

謝謝你~
WTO 發表於 2006-3-29 22:33:32 | 只看該作者
XRAY NT18 . Price$19xx.  But your budget not achieve wor.

http://www.teamxray.com/teamxray ... 610&kategoria=0

樓主| markpo 發表於 2006-3-29 22:58:50 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-3-29 22:33 發表
XRAY NT18 . Price$19xx.  But your budget not achieve wor.

http://www.teamxray.com/teamxray ... 610&kategoria=0

其實我最底消費係咪要咁多呢~
我搖控ar, 電變果d 可以唔駛買wor...
仲有, 其實d 車有無靚仔d ga, ?? 有無法拉里ga? hehe~

Wong-San 發表於 2006-3-29 23:09:33 | 只看該作者
原帖由 markpo 於 2006-3-29 22:58 發表

其實我最底消費係咪要咁多呢~
我搖控ar, 電變果d 可以唔駛買wor...
仲有, 其實d 車有無靚仔d ga, ?? 有無法拉里ga? hehe~

油車 ..... 唔駛電變 ...
 樓主| markpo 發表於 2006-3-29 23:49:30 | 只看該作者
原帖由 Wong-San 於 2006-3-29 23:09 發表

油車 ..... 唔駛電變 ...

...........
小弟係新手ma~~
咁佢用咩控油門比油多少ga??
WTO 發表於 2006-3-30 08:01:44 | 只看該作者
原帖由 markpo 於 2006-3-29 23:49 發表

...........
小弟係新手ma~~
咁佢用咩控油門比油多少ga??

servo
purplestar 發表於 2006-3-31 10:29:07 | 只看該作者
你冇$2500 都好難玩到...
同埋...依家個market 好少好少有NT18 的二手囉...

架車, 冇servos 都要成$1800, 另加$550 start box.
Jim 發表於 2006-3-31 11:18:42 | 只看該作者
nitro = expensive
Xay 18仔 = expensive

nitro + Xay 18仔 = ~~~