RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1705|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有無見過尼隻車???

ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-29 17:25:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

產品功能說明】

全方位動作:前進、後退、左轉、右轉、停止; 帶白光燈,汽車尾燈.

頻率:27Mhz、35Mhz、40Mhz、49Mhz (咁姐係AM又得FM又得?)唔知轉唔轉到BAND尼@@///??

電源:車身與遙控器均使用AA電池x2 (不包電池)

行駛速度:10-15 Km/hour、遙控距離:15-20meter

係拍賣網見到嫁130蚊唔洗woo仲要改埋燈.............

佢隻殼好似影得幾靚...最緊要係佢買晒成嫁都仲平過我買個MINI Z殼........

唔知有無其他MINI Z 無既殼佢會唔會有尼??

又改唔改到係MINI Z 用尼???

我要佢駒殼同燈唔要佢靈魂.....xd
佢話原裝車有15-20km/h....
唔知有無野可以改@@...

瘋語飄移 發表於 2007-12-29 22:12:41 | 只看該作者
我見過好似得gtr,豬排...而且望落比例好似唔岩miniz用...好細部咋
 樓主| ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-30 03:44:13 | 只看該作者
原帖由 瘋語飄移 於 2007-12-29 22:12 發表
我見過好似得gtr,豬排...而且望落比例好似唔岩miniz用...好細部咋

實物我都未見過~~~我見佢話1:28..@@~~~你意思係窄d定短d??
checkie 發表於 2007-12-30 13:34:19 | 只看該作者
miniz不正是1:28嗎
瘋語飄移 發表於 2007-12-30 14:01:06 | 只看該作者
佢gtr,掃把佬,豬排,evo全部同一大細...
瘋語飄移 發表於 2007-12-30 14:02:17 | 只看該作者
因為我未買miniz之前都諗過買...所以睇過幾次
billy86che 發表於 2007-12-30 14:35:14 | 只看該作者
Ad. again?
椰禮 發表於 2007-12-30 15:05:09 | 只看該作者
xmod殼
香港有冇xmod買ga?
billy86che 發表於 2007-12-30 15:23:56 | 只看該作者
Not xmods.
椰禮 發表於 2007-12-30 15:42:53 | 只看該作者
原帖由 billy86che 於 2007-12-30 15:23 發表
Not xmods.

我望部34見到個殼d泵把位有d好似有得分開既線,宜家又同mini-z差唔多樣,又多左燈杯,我覺得e隻
好似iw"參考"京商咁"參考xmod
淨係個殼,我淨係指個殼,xmod都有露筍ga
billy86che 發表於 2007-12-30 15:59:22 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2007-12-30 15:42 發表

我望部34見到個殼d泵把位有d好似有得分開既線,宜家又同mini-z差唔多樣,又多左燈杯,我覺得e隻
好似iw"參考"京商咁"參考xmod
淨係個殼,我淨係指個殼,xmod都有露筍ga

有露筍就話係xmod, 咁Tamiya, Fujimi & Mitsubishi都有露筍, 唔通又係xmod產品? (A problem of logical thinking or a problem of poor observation?)

椰禮 發表於 2007-12-31 23:31:52 | 只看該作者
原帖由 billy86che 於 2007-12-30 15:59 發表

有露筍就話係xmod, 咁Tamiya, Fujimi & Mitsubishi都有露筍, 唔通又係xmod產品? (A problem of logical thinking or a problem of poor observation?)

我冇話有evo就係xmod,不過e隻殼十足似xmod殼姐;我又冇話係evo就係xmod.......
jackychan1203 發表於 2008-1-1 03:29:29 | 只看該作者

正正正,,,,,,,,,,

有意思