RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3948|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日去買新電

henry888 發表於 2007-12-31 06:32:31 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
話說呢,team orion新900 mah電
極X賣$40, (最平)
車中X 賣$50, (正常)
居然仲有間仲勁, 賣$70, 就係鍵X囉
我問佢係咪睇錯價, 佢仲死話係賣咁既價,
呢兩兄弟真係吃水深呀, 人地可以賣$40都有得賺, 佢地賣$70都話平左俾我

大家好自為之啦下,
丫仲有, 我唔係完全唔識佢地咁走入去問, 之前都買過幾千蚊野, 同我一齊入去問果個人都係有買開野既
呢d代表咩呢?

如果買無packing既電要小心d, 有d人match左d電先賣, 係match左好既電俾自已, 唔好既賣, 自已留意下d電既接觸面啦下
不可不防
sumandy 發表於 2007-12-31 09:48:48 | 只看該作者
鍵X同英X楊生一樣. 老X商人

$40一排. OK woo. 買友來都$25 lar.. (近排仲大手入左貨添 )
penny. 發表於 2007-12-31 09:55:40 | 只看該作者
$40好平喎!
ok唔OK先?
ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-31 11:04:57 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2007-12-31 06:32 發表
呢兩兄弟真係吃水深呀, 人地可以賣$40都有得賺, 佢地賣$70 ...

多謝HERRY師兄~~報價
正牙~~70蚊排~我欣賞佢作風....成條街都賣緊佢仲可以賣70蚊...唔怕死晒貨!!!
佢夠勇敢的作風..佢作風一個字"正"....欣賞佢作風......願者上=/\=....
有人肯去釣,先有機會遇上「願者」來上!!
勇於嘗試,勇氣可加...不過未必有願者....

70蚊一排作風我十分欣賞...但我一定唔會買XD

sumandy 發表於 2007-12-31 12:40:22 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2007-12-31 11:04 發表

正牙~~70蚊排~我欣賞佢作風....成條街都賣緊佢仲可以賣70蚊...唔怕死晒貨!!!
佢夠勇敢的作風..佢作風一個字"正"....欣賞佢作風......願者上鹇=/\=....
有人肯去釣,先有機會遇上「願 ...

呢間野好鐘意老點人. 我領過佢兩次野
見好多師兄負評呢間野. 有眼睇lar.

等陣去入番少少貨試下先! (睇怕IB 以後冇人買law.... 賣成差不多50蚊排)

不過友來都有人賣緊成$35一排.!!! 果真海鮮價
ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-31 12:47:15 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2007-12-31 12:40 發表

等陣去入番少少貨試下先! (睇怕IB 以後冇人買law.... 賣成差不多50蚊排)

哈哈~~不過我都係佢到買過平野KAKAKAKA~~~
嘉頓子 發表於 2007-12-31 13:53:29 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2007-12-31 12:40 發表

友來我上次買好似三十蚊都唔使就有2排啦喎,,
ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-31 14:12:55 | 只看該作者
原帖由 嘉頓子 於 2007-12-31 13:53 發表

友來我上次買好似三十蚊都唔使就有2排啦喎,,

下.....唔係30蚊4粒咩???
sumandy 發表於 2007-12-31 14:50:51 | 只看該作者
三十蚊都唔使就有2排啦喎,, 邊度先? 上上星期我買要$35 (一排4粒). 不過臨急臨忙買住一排玩住先! (因為發覺叉完電部車D電好快玩完. 又唔爆.) 焗住買貴野.

然後我出去大手入左貨 $25一排4粒
kwok 發表於 2007-12-31 15:12:07 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2007-12-31 06:32 發表
呢兩兄弟真係吃水深呀, 人地可以賣$40都有得賺, 佢地賣$70 ...

邊度有散裝電賣呢?
 樓主| henry888 發表於 2007-12-31 17:25:56 | 只看該作者
原帖由 kwok 於 2007-12-31 15:12 發表

邊度有散裝電賣呢?

散裝電mean 大車電, 4200mah, 4600mah....果d
 樓主| henry888 發表於 2007-12-31 17:27:27 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2007-12-31 11:04 發表

佢夠勇敢的作風..佢作風一個字"正"....欣賞佢作風......願者上=/\=....
有人肯去釣,先有機會遇上「願 ...

我同偉哥一齊入去睇野既, 我同偉哥都'嘩'左出黎
sumandy 發表於 2007-12-31 18:41:04 | 只看該作者
.我頭先去到安?哥話俾人買九晒!
偉記 發表於 2007-12-31 19:25:17 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2007-12-31 18:41 發表
.我頭先去到安?哥話俾人買九晒!

你有冇問佢係咪比henry買哂
咁知唔知幾時有貨返
仲哥仔 發表於 2007-12-31 19:43:58 | 只看該作者
哦,你地仲玩友来电??请问系新款还是旧款啊??
ANDYMIRIAM 發表於 2007-12-31 20:23:25 | 只看該作者
原帖由 偉記 於 2007-12-31 19:25 發表

你有冇問佢係咪比henry買哂
咁知唔知幾時有貨返

買晒....咁我點牙...@@....
 樓主| henry888 發表於 2007-12-31 20:31:30 | 只看該作者
i brought them for CT players ja
i dont even keep one for myself
sumandy 發表於 2007-12-31 21:25:50 | 只看該作者
原來係你,亨..唔預我
偉記 發表於 2007-12-31 21:42:42 | 只看該作者
原帖由 仲哥仔 於 2007-12-31 19:43 發表
哦,你地仲玩友来电??请问系新款还是旧款啊??

新同舊都有D,你覺得有咩分別
sumandy 發表於 2007-12-31 22:16:25 | 只看該作者
友來夠平麻,仲哥仔。你有乜好介紹先