RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2716|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

火火火,,,2

jackychan1203 發表於 2008-1-2 01:43:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
本人以換底,發覺VR條線有小小斷,
以自己修理,但按後制幾多次都冇用
有前有停,後就10次有2次可向後
今天同各人兄講小心易手貨
椰禮 發表於 2008-1-2 02:56:53 | 只看該作者
我係屋企向後冇事,係ive d課室度有事,係街邊球場又冇事..............
係咪受干擾都會咁ga?(後唔到後既問題)
ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-2 09:59:49 | 只看該作者
原帖由 jackychan1203 於 2008-1-2 01:43 發表

??向後行...?10次有2次...??唔洗火X3....慢慢黎....你係唔係用緊AM PCB???

你用緊咩控牙....你係唔係支控setting有問題牙?

vr唔關前後是嫁~

有機會你拎上c.t.又見到我既話
我幫你睇.....不過唔一定整得好XD,不過你上到去緊有人幫到你既...

我覺得係小問題黎尼...應該沒事的~~MAYBE 少少SETTING~有問題尼
上去通知聲...尼

sumandy 發表於 2008-1-2 12:01:00 | 只看該作者
原帖由 jackychan1203 於 2008-1-2 01:43 發表

Mini 2手野好大風險. 一來藝唔知上手點玩. 2來有D賣家唔老實

之前同Doncent 我用個完好既Stock R換左佢個廢T2摩打
去yahoo.同vivi816816買架AWD 點知裡面係01板

我都領過野. 所以呢D野買全新. 唔好貪平買2手

ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-2 13:10:03 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2008-1-2 12:01 發表

Mini 2手野好大風險. 一來藝唔知上手點玩. 2來有D賣家唔老實

之前同Doncent 我用個完好既Stock R換左佢個廢T2摩打
去yahoo.同vivi816816買架AWD 點知裡面係01板

我都領過野. 所以呢D野買全新. 唔好貪平買 ...

冷靜d......都有好賣家嫁........冷靜d~~~~~~~
唔好令到d新手失去晒信心先得嫁...=]]~

我仲有兩部am車未放嫁.....@@........!XD
sumandy 發表於 2008-1-2 13:37:33 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-2 13:10 發表

冷靜d......都有好賣家嫁........冷靜d~~~~~~~
唔好令到d新手失去晒信心先得嫁...=]]~

我仲有兩部am車未放嫁.....@@........!XD

放車? 點解gei?
ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-2 13:53:28 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2008-1-2 13:37 發表

放車? 點解gei?

放AM WOO...
sumandy 發表於 2008-1-2 14:39:55 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-2 13:53 發表

放AM WOO...

我都仲有AM車

D AD板咁難買! 我想買塊齋板都咁困難
billy86che 發表於 2008-1-2 14:53:17 | 只看該作者
Wait for 2.4G PCB.
sumandy 發表於 2008-1-2 15:20:02 | 只看該作者
原帖由 billy86che 於 2008-1-2 14:53 發表
Wait for 2.4G PCB.

有冇咁快有剩板賣呀? 又要買個2.4G發射頭!
billy86che 發表於 2008-1-2 18:30:43 | 只看該作者
Some good reasons to buy the 2.4G:
1. No crystals= save money and space
2. Lighter and shorter
3. Easier to change FETs (no more obstacles)
4. No more Ceramic Filters= less vulnerable to failure after collision.
wave 發表於 2008-1-2 22:09:16 | 只看該作者

阿jacky兄,
我今天上嚟forum,先至知發生乜事,因我早兩日要搬屋唔得閑上嚟,
首先我部車同你交收時,我同你都有係你貨車尾度測試過,事關部車我都好耐冇玩,所以我試完車,set返中位先至比你試.
點解我試完冇問題,我見你試完都冇問題,我眼見你可以向前退後都冇問題先至叫完成,咁試車o個幾次可以退後咪即係好好彩?
你又記唔記得我走時同你講有乜問題可以call 返我呢句?
但我連你一個call同PM都收唔倒,只有今日上嚟至知發生乜事.
如果部車有事點解唔call 返我,仲要換底殼?
我部車平比你並唔代表我部車有問題,
如果我知道部車真係有問題,我就唔會hold比你成個星期,而唔賣比一個可即刻交收o既內地買家la.
ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-3 09:08:05 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2008-1-2 15:20 發表

有冇咁快有剩板賣呀? 又要買個2.4G發射頭!

成部買.....kakakaka~~~
sumandy 發表於 2008-1-3 09:40:08 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-3 09:08 發表

成部買.....kakakaka~~~

我諗部齋車初出炒價要過千
henry888 發表於 2008-1-3 10:08:40 | 只看該作者
是但啦, 又唔會因為換左塊板快左好多
我情願練好d手指, 多幾個殼, 等佢多d貨先換唔遲
sumandy 發表於 2008-1-3 11:03:05 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-1-3 10:08 發表
是但啦, 又唔會因為換左塊板快左好多
我情願練好d手指, 多幾個殼, 等佢多d貨先換唔遲

我見有人放成set全新AD . 我都有D興趣
ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-3 11:16:12 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2008-1-3 11:03 發表

我見有人放成set全新AD . 我都有D興趣

我都見到佢...都係賣700蚊~~~
點解唔出去買..?
sumandy 發表於 2008-1-3 12:08:20 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-3 11:16 發表

我都見到佢...都係賣700蚊~~~
點解唔出去買..?

出面好似貴多幾十, 佢依家仲減D添woo!
ANDYMIRIAM 發表於 2008-1-3 12:53:15 | 只看該作者
原帖由 sumandy 於 2008-1-3 12:08 發表

出面好似貴多幾十, 佢依家仲減D添woo!

-0-
食粥唔係一樣價咩??
sumandy 發表於 2008-1-3 13:02:07 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-1-3 12:53 發表

-0-
食粥唔係一樣價咩??

我記得差不多800架woo!