RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1602|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2.4Ghz..........

ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-4 14:26:03 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
係鴻X見到2.4Ghz 車,但係見唔到控....
module又仲未出....
有無人試過原裝2.4ghz控有什麼感覺吧~???.
henry888 發表於 2008-2-4 14:30:27 | 只看該作者
 樓主| ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-4 17:13:20 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-2-4 14:30 發表

您好心急咁wor

唔係牙我睇有無人買左,個支控之ma....
睇個線性點...!
板我諗出左module我都未必會改住....
留返黎買fw-06

kawada 發表於 2008-2-4 17:27:11 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-2-4 17:13 發表

唔係牙我睇有無人買左,個支控之ma....
睇個線性點...!
板我諗出左module我都未必會改住....
留返黎買fw-06

Abit off topic.. Andy, take a short peep on ur machine first

http://www.kyosho.com/jpn/fun/movie/wmv/2007pr-showFW06_320.wmv
 樓主| ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-5 10:27:52 | 只看該作者
原帖由 kawada 於 2008-2-4 17:27 發表

Abit off topic.. Andy, take a short peep on ur machine first

http://www.kyosho.com/jpn/fun/movie/wmv/2007pr-showFW06_320.wmv

我等埋佢地一齊買...XD
→阿威← 發表於 2008-2-6 03:23:35 | 只看該作者
幾錢到呢??又15/16  等佢跌價嫁嗎
 樓主| ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-6 04:01:34 | 只看該作者
原帖由 →阿威← 於 2008-2-6 03:23 發表
幾錢到呢??又15/16  等佢跌價嫁嗎

你等緊2.4ghz 定講緊部fw06???定係AD??
AD既話....買啦...唔好等啦...
佢出2.4ghz 唔出ad你咪一樣ad又係=無得平...