RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3159|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新一代mini-z???

bumper 發表於 2008-4-8 23:20:06 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://www.dnano.jp/products/potential.html
 樓主| bumper 發表於 2008-4-8 23:21:21 | 只看該作者
KamSing 發表於 2008-4-8 23:28:16 | 只看該作者
Brushless 發表於 2008-4-8 23:29:08 | 只看該作者
唔係知咗一排,响日本限量版已出咗,就嚟香港都有咩?!
呀維 發表於 2008-4-9 00:24:31 | 只看該作者
有咩咁好>>~
幾錢到??
GTRTam 發表於 2008-4-9 01:12:39 | 只看該作者
1/43 dNaNo news update :

日本 Kyosho 會響四月十八日正式發售 dNaNo 而將會只限在本土發售. 據進一步了解得到的回覆指, 日本有法例規管某些集團或生產商的最新產品需要響日本對內銷售到一個指定時間先可以出口到世界. Kyosho 稱正嘗試可否修改規管. 但其實都唔駛太心急, 因為回覆指香港行貨將會響六七月發售.

而家先睇睇有乜 parts 出比架 dNaNo :

登錄/註冊後可看大圖

啤令

登錄/註冊後可看大圖

頭彈弓

登錄/註冊後可看大圖

Gyro ( 在滑路面可以行得直D )

登錄/註冊後可看大圖

車架小物

登錄/註冊後可看大圖

專用鑼絲批

登錄/註冊後可看大圖

微鋏

登錄/註冊後可看大圖

Dust brush

登錄/註冊後可看大圖

顯微鏡連工作台

登錄/註冊後可看大圖

Parts 盒

登錄/註冊後可看大圖

电筒

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

多種 Auto Scale 車殼
paulpoon306 發表於 2008-4-9 07:05:13 | 只看該作者
好似好得wor,等其他c兄買過玩過先.......
雲+ 發表於 2008-4-9 07:40:45 | 只看該作者
玩搖控車...要用到顯微鏡
椰禮 發表於 2008-4-10 00:43:39 | 只看該作者
部34好似唔係幾好樣tim..............
如果京商可以出到GT-R or小牛或者LP560~4就超正lo
ANDYMIRIAM 發表於 2008-4-10 10:22:23 | 只看該作者
個頭彈弓咁似....圓形香餅........
Glans4ever 發表於 2008-4-27 12:57:43 | 只看該作者
siu弟前幾日去完日本.........已買左依架車,要改既件都買哂
d零件真係細到...同手錶果d差唔多.....車speed都ok.....快....
入灣一流...飄移甩尾果d好易做到....車殼比較軟身..總括ok啦話哂made in japan 係
有d保證管...
不過都幾貴下,夾夾埋埋預3000倒啦......有錢人玩意...
有min z可以唔洗買...因為我深信大架d果d minz好玩d ^.^
WallaceNg 發表於 2008-4-27 13:20:53 | 只看該作者
原帖由 Glans4ever 於 2008-4-27 12:57 發表
siu弟前幾日去完日本.........已買左依架車,要改既件都買哂
d零件真係細到...同手錶果d差唔多.....車speed都ok.....快....
入灣一流...飄移甩尾果d好易做到....車殼比較軟身..總括ok啦話哂made in japan 係
有d保 ...

唔9係後驅架咩?點飄啊?
DriftNoobie 發表於 2008-4-27 14:56:03 | 只看該作者
原帖由 Glans4ever 於 2008-4-27 12:57 發表
有d保 ...

你咪就係果個有錢人羅.

可以飄移? 可以整條片黎睇下嗎?

雲+ 發表於 2008-4-27 14:57:04 | 只看該作者
有d保 ...

架車咁細...3000好似貴左d喎
GTRTam 發表於 2008-4-28 01:58:14 | 只看該作者
有d保 ...

師兄, 請問係咪得表參道同秋葉原 Kyosho Cafe 先有得賣呀 ?

得閒~ D 相比大家睇下吖.