RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2949|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[報到]新手一名! 想玩 mini z

no5__5 發表於 2008-6-24 15:59:07 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
大家好~~小弟諗住玩mini z
但對rc車~~~唔係咁認識~~~~~請大家多多指教!

小弟想今日出去kws出車~~~~唔知而家一set大約幾$同仲有冇貨??
(心水想玩mr-02/awd,唔洗2.4ghz都得)

如果要玩drift~~~要加d咩???

唔該晒!!!
阿De 發表於 2008-6-24 16:03:36 | 只看該作者
咁要注意 如果要玩漂移 得awd 玩到 唔好買錯mr02阿
 樓主| no5__5 發表於 2008-6-24 16:07:38 | 只看該作者
O......而家awd~~kws仲有貨??
阿De 發表於 2008-6-24 16:08:02 | 只看該作者
瘋語飄移 發表於 2008-6-24 16:57:01 | 只看該作者
原帖由 no5__5 於 2008-6-24 15:59 發表
大家好~~小弟諗住玩mini z
但對rc車~~~唔係咁認識~~~~~請大家多多指教!

小弟想今日出去kws出車~~~~唔知而家一set大約幾$同仲有冇貨??
(心水想玩mr-02/awd,唔洗2.4ghz都得)

如果要玩drift~~~要加d咩???  ...

記得買埋飄移o太
 樓主| no5__5 發表於 2008-6-24 17:01:38 | 只看該作者
........$1200蚊budget~~夠唔夠
嘉頓子 發表於 2008-6-24 17:42:37 | 只看該作者
1200連埋控應該岩岩好...drift 呔未必夠錢買埋....
 樓主| no5__5 發表於 2008-6-24 17:53:24 | 只看該作者
drift 呔大約幾$???牌子係咪一樣
nick5545 發表於 2008-6-24 18:27:12 | 只看該作者

回復 6# 的帖子

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... amp;extra=page%3D11

早啲出聲丫嗎!!早兩日都仲有, 你真係唔好彩啦, 完全啱你要求
nick5545 發表於 2008-6-24 18:29:19 | 只看該作者
睇下二手區仲好啦, 睇下仲有無AWD!!
 樓主| no5__5 發表於 2008-6-25 00:18:48 | 只看該作者
@@sold???
我今日出mk~~~冇晒awd了~~awd既2.4g又未出
最後買了~~~mr02lm 2.4g + kt18$1250 一set
玩住先~~~
想問下~~~改車有咩基要做左先????
nick5545 發表於 2008-6-25 00:41:31 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

mr02lm 2.4g , 點玩drift???
nick5545 發表於 2008-6-25 00:45:57 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

nick5545 發表於 2008-6-25 00:46:56 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

樓主| no5__5 發表於 2008-6-25 14:06:17 | 只看該作者
我玩住跑先~~~~諗住出左 awd 2.4g再諗
ps.我尋日行kws~~發覺有d鋪頭講野都ok假......一d又話咩咩冇出過ga wor....點知..轉頭係第2間大大盒放係到.......有d鋪好似唔想理你咁.....問多兩句都覺煩....
ANDYMIRIAM 發表於 2008-6-26 14:52:28 | 只看該作者
原帖由 no5__5 於 2008-6-25 14:06 發表
我玩住跑先~~~~諗住出左 awd 2.4g再諗
ps.我尋日行kws~~發覺有d鋪頭講野都ok假......一d又話咩咩冇出過ga wor....點知..轉頭係第2間大大盒放係到.......有d鋪好似唔想理你咁.....問多兩句都覺煩....

哈~咩黎嫁~€有d咩大大盒放係到而又未出嫁???
vickyrx7 發表於 2008-6-30 10:27:49 | 只看該作者
問車鋪不如問車場
上車場問下人,吾好亂買野,有好多parts係fit位ka
海人 發表於 2008-6-30 10:33:53 | 只看該作者
原帖由 vickyrx7 於 2008-6-30 10:27 發表
問車鋪不如問車場
上車場問下人,吾好亂買野,有好多parts係fit位ka

say right....pls ask the player in the track
ANDYMIRIAM 發表於 2008-6-30 10:41:53 | 只看該作者
原帖由 海人 於 2008-6-30 10:33 發表

say right....pls ask the player in the track

CT:九龍塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
電話: 27838084
(太子站 C2 出口, 雅蘭街李寶椿健康院斜對面)
(巴士、小巴在京港酒店附近落車, )
步行約三至五分鐘

MMS:旺角, 廣東道 1123 號, 福安工廠大廈 4樓b(豪華戲院旁)
    4/F Flat B, Fok On Factory Building, 1123 Canton Road, Monkok
    (next to the Dynasty Cinema)
電話:26259089

哈~得閒過黎ct一齊玩=]
kit1222 發表於 2008-6-30 12:52:22 | 只看該作者
我岩岩換左2.4g,,,,我都想上ct 玩下,,,,但驚左住人玩,,,因爲我會成曰撞