RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2114|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

3Raing 出新野 for AWD

terencelyl7411 發表於 2008-7-2 08:40:31 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
3Raing 新野 , AWD-36 PCB Cover With Heatsink For AWD
其實都幾核突 ......
---------------------------------------------------------------------------

登錄/註冊後可看大圖

另外又有
AWD-37 F&R Stabilizer for AWD
唔知有冇 PN Racing 咁正呢
--------------------------------------------------------------------------

登錄/註冊後可看大圖
椰禮 發表於 2008-7-2 12:30:58 | 只看該作者
上面果樣出左好耐wo唔係咩??
Sephiroth 發表於 2008-7-2 23:16:03 | 只看該作者
Stabilizer 不論PN 或者 3 Racing,有冇人有用,有冇人覺得好有用???
椰禮 發表於 2008-7-3 08:55:30 | 只看該作者
原帖由 Sephiroth 於 2008-7-2 23:16 發表
Stabilizer 不論PN 或者 3 Racing,有冇人有用,有冇人覺得好有用???

其實e樣係咩黎??
ANDYMIRIAM 發表於 2008-7-3 11:52:08 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-7-3 08:55 發表

其實e樣係咩黎??

Anti roll bar
ANDYMIRIAM 發表於 2008-7-3 11:59:46 | 只看該作者
原帖由 terencelyl7411 於 2008-7-2 08:40 發表
3Raing 新野 , AWD-36 PCB Cover With Heatsink For AWD
其實都幾核突 ......
---------------------------------------------------------------------------
http://www.3racing.hk/picture.php?image=AWD-36. ...

呢套Anti roll bar 好唔好過pn 呢就見人見致
不過我覺得呢套野ok過PN
一來價格,二來因不會影響彈弓硬度,而又可以有roll bar效果
比PN 的容易SET得多..因為PN 的 要加了...一個介子在彈簧底部!那麼要重新再試岩彈弓硬度吧!

但係呢套野...只能用於比較高身既車殼
如MINI COPPER

有好多車殼都用唔到..因為套roll bar 要"cup"係轉向杯頂...而pn 係放係彈弓底部,不會頂車殼,

至於好唔好用...呢D~野又係好主觀既..!你買套黎試就知到~好唔好用

仲哥仔 發表於 2008-7-3 19:54:09 | 只看該作者
roll bar.个人野,影响左车头噶出弯反应,慢左.要等.但好处系车比较容易操控!节奏跟吾上噶朋友可以用下!