RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6776|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TOMY 08最新產品飄移車 MAZADA RX7 FD3S

EX超龍 發表於 2008-7-31 18:47:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
網1 : http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1116336179

網2 : http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8498233

YAHHO獨家 TAKARA TOMY 08最新產品飄移車 MAZADA RX7 FD3S

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

TAKARA TOMY 08最新產品飄移車
唔係講笑,車仔細細4輪驅動,一轉灣就甩,你想點飄移就點飄移!
組裝超簡單, 唔使10分鐘就砌好;
像真車殼,輕身唔易撞花, 原廠大包圍款式, 唔使改都夠型仔1(*R34冇原廠大包圍)
最多3部車同時行走唔互相干擾, 車殼可用番AERO RC車殼(例如EVO 8,9 同RX-8)
車仔入3粒3A電,遙控器入2粒3A電, 砌完即玩!

一共3款,玩貨供應,一款$199
1. MAZDA RX-7 FD3S (白色)
2. NISSAN 180SX (藍色)
3. NISSAN GTR R34 (黃色)
4. TOYOTA AE86 (紅色, 但未有貨, 講聲就幫你留番部!)
想要邊款喺問答果度講聲就得!
一次過買任何3款($600),即有$10DISCOUNT!
不過只買任何2款或1款, 就冇任何優惠了。

注意:
*所有交收於九龍區港鐵沿線站內完成。
:港鐵荃灣線 - 荃灣站至尖沙咀站;
:調景嶺線   - 油麻地站至調景嶺站。
而 港島,新界等其他地方可另議, 但我會收番車錢

66869270 發表於 2008-7-31 18:49:11 | 只看該作者
灣仔同九龍塘附近邊到有
想知灣仔邊到有多d
kaho0338 發表於 2008-7-31 19:05:04 | 只看該作者
u are the seller ? i am interesting in rx7
MNP 發表於 2008-7-31 19:05:42 | 只看該作者
出面街正價賣緊幾錢呀?
terrynck 發表於 2008-7-31 19:12:42 | 只看該作者

回復 4# 的帖子

185 - 200 視乎地區
040009556 發表於 2008-7-31 19:55:58 | 只看該作者
元朗千色4樓玩具部已返貸...
$249.9
MAZDA 發表於 2008-7-31 20:01:22 | 只看該作者
我未砌 ,呢款tomy rc車全速快唔快 ? 會否快過最初出的 tomy aerc呢?

thx!~
 樓主| EX超龍 發表於 2008-8-2 15:24:54 | 只看該作者
全新 TAKARA TOMY 極速飄移車 MAZADA RX7 FD3S ($180即賣)
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8508574
WallaceNg 發表於 2008-8-2 23:28:27 | 只看該作者
r34 180 in kws
椰禮 發表於 2008-8-3 03:03:00 | 只看該作者
乜趺得咁快呀
WallaceNg 發表於 2008-8-3 07:38:00 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-8-3 03:03 發表
乜趺得咁快呀

極捉話其它賣200,只係34賣$180,底啦
Andsonma 發表於 2008-8-3 09:45:22 | 只看該作者
但係架R34個樣真係唔係好得!
GARY^^ 發表於 2008-8-3 13:25:19 | 只看該作者
e,kws唔係全部180咩? 只係r34$180咋?
 樓主| EX超龍 發表於 2008-8-3 13:30:29 | 只看該作者
原帖由 vayeate 於 2008-8-3 03:09 發表
YAHOO 有人賣180 only

係唔係~

全新 TAKARA TOMY 極速飄移車 MAZADA RX7 FD3S ($180即賣)
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8508574
全新 TAKARA TOMY 極速飄移車 NISSAN GTR R34 ($180即賣)
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1116347733
GARY^^ 發表於 2008-8-3 13:35:23 | 只看該作者
一部車仔加$3服務費,交收地點時間選擇又咁少.....咁奇怪ge....
椰禮 發表於 2008-8-3 18:04:05 | 只看該作者
原帖由 GARY^^ 於 2008-8-3 13:35 發表
一部車仔加$3服務費,交收地點時間選擇又咁少.....咁奇怪ge....

因為貼係yahoo度比人bid yahoo要收服務費
好似係是乎舊野幾大同價值計算
trl-ng 發表於 2008-8-3 18:34:26 | 只看該作者
我架rx7 買左185

GARY^^ 發表於 2008-8-3 19:12:31 | 只看該作者
原帖由 trl-ng 於 2008-8-3 18:34 發表 [url=http://bbs.rc-evo.com/redirect.php?goto=findpost&pid=934072&ptid=89474]url]
我架rx7 買左185

點解你用個表情符號咁ge? 你買左都唔開心呀?
WallaceNg 發表於 2008-8-3 20:13:20 | 只看該作者
原帖由 Andsonma 於 2008-8-3 09:45 發表
但係架R34個樣真係唔係好得!

其實我本來都覺得唔係好好,但開左之後覺得唔差啊
1312 發表於 2008-8-4 00:37:00 | 只看該作者
原帖由 trl-ng 於 2008-8-3 18:34 發表
我架rx7 買左185

where buy $185???