RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1898|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

二手mini-z好難求....

MAZDA 發表於 2008-8-13 18:24:57 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟有時想買二手mini-z 玩 ,但每一次都好難求..... 由其
係本板 , 我一出價 ,但即好快比對方買走...連講價都冇機會.....
唔知點解二手mini-z咁難買的 , 個啲出賣者大多賣給自己人的~~~~~
ice1234 發表於 2008-8-13 18:38:01 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-8-13 06:24 PM 發表
小弟有時想買二手mini-z 玩 ,但每一次都好難求..... 由其
係本板 , 我一出價 ,但即好快比對方買走...連講價都冇機會.....
唔知點解二手mini-z咁難買的 , 個啲出賣者大多賣給自己人的~~~~~

買唔到未必唔係好事 ...二手野.....怕怕
li5115 發表於 2008-8-13 18:51:47 | 只看該作者
買全新啦,又或這買二手唔好講價。
penny. 發表於 2008-8-13 19:00:51 | 只看該作者
你想買?我心目中想乜價錢,想要D乜?
checkie 發表於 2008-8-13 19:21:23 | 只看該作者
好似有部寫住drift spec既awd賣緊架,你唔買佢?
defcone 發表於 2008-8-13 19:44:43 | 只看該作者
我果部都係二手買番黎, 我明白你心情, 不過要慢慢揾.
 樓主| MAZDA 發表於 2008-8-13 20:16:14 | 只看該作者
原帖由 checkie 於 2008-8-13 19:21 發表
好似有部寫住drift spec既awd賣緊架,你唔買佢?

我呢次係想找mr-02 車底 ,心目中價錢若$450-$550 左右... 但先有一部有出售共$500 ,但已
好快比人落ban了.....

買呢啲車玩易收藏 ,唔易比太座知我買呢啲野玩...
ok7093942003 發表於 2008-8-13 20:17:36 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-8-13 20:16 發表

我呢次係想找mr-02 車底 ,心目中價錢若$450-$550 左右... 但先有一部有出售共$500 ,但已
好快比人落ban了.....

買呢啲車玩易收藏 ,唔易比太座知我買呢啲野玩...

個部好似未賣ar
我最後無買到
hp10567 發表於 2008-8-13 22:38:16 | 只看該作者
加多少少錢買新嫁la==
gogoyo123 發表於 2008-8-14 01:14:10 | 只看該作者
我都係買新
kaka820 發表於 2008-8-14 02:28:13 | 只看該作者
買新都係$680............更何况你好似玩緊2.4AWD ....... 二手買緊好多都係AD 或 AM 車.....有10仔控或1 仔控都可以諗吓 ......... 冇就要諗埋支控 至有得玩02........ 咁不如買2.4 新車玩
2slow 發表於 2008-8-14 02:48:05 | 只看該作者
你仲要講價人地緊係唔so 你啦...
試下出個徵求post ...寫出心目中既價錢會快d
ANDYMIRIAM 發表於 2008-8-16 12:55:43 | 只看該作者
原帖由 2slow 於 2008-8-14 02:48 發表
你仲要講價人地緊係唔so 你啦...
試下出個徵求post ...寫出心目中既價錢會快d

AGREE~~~~講價~~~未必有人會即刻回應你的!
因為有好多都未必會講價的~
落PM時留埋電話比人會好D~~
人地先會覺得你有成意買...同埋比較方便聯絡吧!
賣家可能會選擇,聯絡得比較方便,
交收比較方便及合自己心目中的價格的買家出售吧!