RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3824|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

正 ! 呢個星期六(06/05)拿車 !

courel500 發表於 2006-5-2 11:03:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
拿呢架絕版野 ! 好似架車已經生晒秀 , 試下拿回來睇下可唔可以同佢番新先 ! 未有相睇住 , 拿回來我會第一時間take番幾張相比大家睇下啦 ! 如果整到的話 , 拿去踢波都好 !
J 發表於 2006-5-2 11:06:45 | 只看該作者
嘩, 朋友你執到好野bor 大頭仔1代... 過去懷舊區貼嘛 ^^
等你貼相!!
 樓主| courel500 發表於 2006-5-2 11:13:08 | 只看該作者
原帖由 J 於 2006-5-2 11:06 發表
嘩, 朋友你執到好野bor 大頭仔1代... 過去懷舊區貼嘛 ^^
等你貼相!!

sorry , post 錯左 !
番新唔係難 , 最驚有D野爛左但又整唔到 , 你知啦 , 有番咁上下年份 , 唔拆佢就好地地 , 一拆就...... , 同埋已經係無 PARTS 賣啦 , 如果爛左好多野都要"人手造" , 最驚就係前 A 脾爛就真係 R R 地頭 !
J 發表於 2006-5-2 11:23:49 | 只看該作者
係呀, 上網bid 都難...所以你整靚仔之後放上枱供奉穩陣d, 如果唔係同我呢d無術兼無品的蛋散玩車... 我驚大頭仔變無頭仔
 樓主| courel500 發表於 2006-5-2 11:46:55 | 只看該作者
原帖由 J 於 2006-5-2 11:23 發表
係呀, 上網bid 都難...所以你整靚仔之後放上枱供奉穩陣d, 如果唔係同我呢d無術兼無品的蛋散玩車... 我驚大頭仔變無頭仔

唔會掛 ?! 如果供奉就唔整啦 , 拿回來抹乾淨就算啦 ! 我梗係會照玩啦 , 唔好話無術無品咁大鑊 , 我都一樣咋 ! 如果變左無頭仔 , 咪學D架仔咁整個"巴比"頭落去囉 , 幾飄逸呀 !
J 發表於 2006-5-2 12:18:34 | 只看該作者
鬼佬都有用芭比呀, "盜墓者人渣" 都有添呀...
 樓主| courel500 發表於 2006-5-2 12:45:27 | 只看該作者
原帖由 J 於 2006-5-2 12:18 發表
鬼佬都有用芭比呀, "盜墓者人渣" 都有添呀...

咁抵死 ? 如果係 , 真係諗諗有乜公仔好喎 ?!
呀 ..... ! 不如用 KERORO 啦 ! 話晒都叫而家 HIT 嗎 !
J 發表於 2006-5-2 12:51:09 | 只看該作者
田宮先生個頭...

(photo from TC)
 樓主| courel500 發表於 2006-5-2 12:52:50 | 只看該作者
原帖由 J 於 2006-5-2 12:51 發表
田宮先生個頭...

(photo from TC)

GOOD !
barrypops 發表於 2006-5-2 19:19:27 | 只看該作者
If you need WW1 parts, let me know !
I may have something ......
 樓主| courel500 發表於 2006-5-2 19:37:37 | 只看該作者
原帖由 barrypops 於 2006-5-2 19:19 發表
If you need WW1 parts, let me know !
I may have something ......

u mean u sell to me ?
barrypops 發表於 2006-5-2 20:09:17 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-5-2 19:37 發表

u mean u sell to me ?

yes ! Of course la !
I buy them as a spare parts for myself !
monkichi0210 發表於 2006-5-2 21:13:28 | 只看該作者
原帖由 barrypops 於 2006-5-2 20:09 發表

yes ! Of course la !
I buy them as a spare parts for myself !

barry..........
u've got the spare parts for WWI?????.....hehehe...i will call u later.....
barrypops 發表於 2006-5-2 21:35:34 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2006-5-2 21:13 發表

barry..........
u've got the spare parts for WWI?????.....hehehe...i will call u later.....

Vin Vin,

Wellcome anytime !
minimini 發表於 2006-5-2 22:41:47 | 只看該作者
wow......whatever vintage cars you can think of......barry have it ......really cool.....

minimini 發表於 2006-5-3 00:10:25 | 只看該作者
I saw "Wang Fung" have one WW1 for display.....
蛇頭 發表於 2006-5-3 03:05:56 | 只看該作者
供奉
monkichi0210 發表於 2006-5-3 15:06:28 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-5-2 22:41 發表
wow......whatever vintage cars you can think of......barry have it ......really cool.....

sure.....he's addicted to vintage RC.....especially EP buggies!!!!!
 樓主| courel500 發表於 2006-5-4 16:15:57 | 只看該作者
哎呀 ! 好心急呀 ! 仲有兩日先星期六呀 !
gary 發表於 2006-5-4 16:17:51 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-5-4 16:15 發表
哎呀 ! 好心急呀 ! 仲有兩日先星期六呀 !

急乜姐.....