RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1625|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

二手野玩唔過.....

MAZDA 發表於 2008-8-24 09:53:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
先幾日買左部二手mr-02 , 到昨晚玩時部車冇左前波唔識行 ,只有後波!~
架車再cheuk cheuk 有陣怪味 , 應該係燒左fet !   真係正
如佢地所講 , 玩mini-z都係買新情願慢慢改都唔好玩二手~~~~~~~~ 呢次
事件搞到我唔見錢~~~部02 而家當作零件車不出車了~~~唯有等到10月
去kws 買2.4g mr-02 玩了的.
agentjerry 發表於 2008-8-24 10:02:10 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

Agree
my 2nd hand product often used as parts
kenny_Chui 發表於 2008-8-24 10:21:51 | 只看該作者
師兄,您交收無Check 車...........
eded88 發表於 2008-8-24 10:27:52 | 只看該作者
c兄, 燒fet好易姐,自己換最平.
DriftNoobie 發表於 2008-8-24 10:29:22 | 只看該作者

交收時間短, 好多暗病, 當場係 Check 唔到.  

不過, Mazda 兄既情況係壞 FETs, 應該當場可以 check 到. 完全無試車?
byron.C 發表於 2008-8-24 12:17:41 | 只看該作者
原帖由 kenny_Chui 於 2008-8-24 10:21 發表
師兄,您交收無Check 車...........

有時係賣主自己都唔知架車有問題既.....
 樓主| MAZDA 發表於 2008-8-24 14:29:25 | 只看該作者
原帖由 DriftNoobie 於 2008-8-24 10:29 發表

交收時間短, 好多暗病, 當場係 Check 唔到.  

不過, Mazda 兄既情況係壞 FETs, 應該當場可以 check 到. 完全無試車?

當日我係地鐵站交車時試過車 ,前後轉彎冇問題 , 但返到來部車好受干擾~~~~
平時我部mr-01都冇話干擾到玩唔到...跟著轉向好怪 , 囉右就轉左 ,囉左就轉右~~~~
好難玩... 跟著作日我在係屋企試車時突然行唔到前 ,跟著部車有陣怪味
原來應該燒fet~~~
Doughboy 發表於 2008-8-24 14:32:03 | 只看該作者
你成set買 ( 連控 ) or 淨車?
 樓主| MAZDA 發表於 2008-8-24 17:53:45 | 只看該作者
原帖由 Doughboy 於 2008-8-24 14:32 發表
你成set買 ( 連控 ) or 淨車?

車底加控 , 共$350....有車車呔送比我....
checkie 發表於 2008-8-24 18:33:59 | 只看該作者
你一係同賣家講番,再唔係咪o係度講佢個名等人black list佢囉,賣家係有問題,but你自己又唔試清楚咁都唔惦啦,你o係到咁講隨時整興灑o的其他又係賣車but架車正常既朋友呀