RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: KEIKEI997
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MINI-Z 定 DPL好呢???

nsl_tommy 發表於 2008-9-3 10:56:37 | 只看該作者
原帖由 tomatob 於 2008-9-3 10:35 發表
睇你自己會唔會多玩喇,唔多玩,買架咁貴既車會幾嘥,如果只係just for fun,dlp 玩下算啦,不過如果你係對操控要求高既,咁就要買miniz先得

DPL 都可以操控得好好。

不過睇技術...
ice1234 發表於 2008-9-3 11:09:00 | 只看該作者
原帖由 skywoo1105 於 2008-9-2 07:07 PM 發表
M.Z係比例遙控車
DPL係玩具遙控車
講完。

兩部都係玩具車
講完。
椰禮 發表於 2008-9-3 11:23:54 | 只看該作者
買咩就先睇下邊個比錢,如果係你比就要睇自己有幾多銀彈/手榴彈[錢]
有2千幾銀放手買部awd都冇問題,但係得2百零3百就dpl算啦

架車靚唔靚,靚係裡面同出面係2樣野~個殼靚又好唔靚都好都係咁玩,
只在呼你仲唔仲意咁用e個樣玩姐~至於裡面d野...實際上冇人會睇,就算
用aa膠痴死牙差都冇人睇到,就算問起都冇特別ga~實有窮人玩法gala

始終都係睇自己最想係點姐
ANDYMIRIAM 發表於 2008-9-3 11:31:58 | 只看該作者
原帖由 KEIKEI997 於 2008-9-2 15:49 發表
上車場~~我個人覺得要整到部車好靚好勁咁先上去玩得起~其他人都整到好靚好勁就會自卑~
又驚自己技術唔好~阻到其他高手~~

無問題嫁~上車場玩~無話咩玩唔玩得起既~
其實唔洗改到好勁好靚,一樣可以玩到好開心..
自唔自卑~呢個係個人價值觀既~問題
上車場玩~可以一斑人一齊玩~~大家一齊研究吓~~

唔好成日驚阻住人...有邊個一出細識玩車!
有咩好怕~玩車實係有快有慢....
唔通一有高手地方就要清場比佢地玩車咩~哈~係咪?
大家都玩車~無話阻唔阻既..=]]
椰禮 發表於 2008-9-3 11:33:26 | 只看該作者
上車場最重要係識得讓車
ANDYMIRIAM 發表於 2008-9-3 11:43:34 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-9-3 11:33 發表
上車場最重要係識得讓車

應同...
哈~咁易比人阻到,就唔係高手啦!係咪?
如果你識讓車就一定阻唔到!
椰禮 發表於 2008-9-3 11:46:35 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-9-3 11:43 發表

應同...
哈~咁易比人阻到,就唔係高手啦!係咪?
如果你識讓車就一定阻唔到!

可惜我次次 讓得太遲...比車撞
 樓主| KEIKEI997 發表於 2008-9-3 13:46:52 | 只看該作者
好多謝咁多位師兄支持~
我係諗住買部二手黎玩下~~六百蚊~AWD~應該唔係2.4~~呢個價好唔好???
ANDYMIRIAM 發表於 2008-9-4 17:45:28 | 只看該作者
原帖由 KEIKEI997 於 2008-9-3 13:46 發表
好多謝咁多位師兄支持~
我係諗住買部二手黎玩下~~六百蚊~AWD~應該唔係2.4~~呢個價好唔好???

係呢到最好唔好問價錢,底唔底呢d野好見人見致同埋好主觀~~!你自己覺得合理,就夠!                                  好唔好都未見過好難答到你...!
skywoo1105 發表於 2008-9-4 21:13:07 | 只看該作者
聽聞M.Z可以改到幾千銀...
ANDYMIRIAM 發表於 2008-9-5 11:07:25 | 只看該作者
其實~MINIZ 如果改飄移都唔洗幾千銀
其實無話貴唔貴~DPL 都可以改到買部MINI Z啦~
最緊要係你知到自己想要D咩,你要求部車比到D咩感覺你...
自己覺得足夠,便可以吧!