RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1872|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咁抵唔抵

edmondhk 發表於 2008-10-5 19:39:56 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Kyosho Mini-Z AWD Full Bearing Version

3Racing 改裝零件

MA-010 Chassis KIT

改裝零件如下

-原廠Kyosho14粒Ball Bearing

3Racing 改裝零件(WWW.3RACING.COM.HK)

-金屬萬向狗骨 -金屬轉向杯0度 -金屬後連桿1度 -金屬前轉連桿0度 -金屬摩打座套裝(A1) -摩打散熱 -金屬珠差(前`後各一) -雙色前波箱?#92; -雙色後波箱?#92; -車鈴已轉金屬絲模 -原裝遙控連 band -京商racing中軸-京商原裝racing (軟/中/硬) -京商原裝鈴絲母批-加送四粒金屬絲母  -3 racing 電池散熱?#92;-殼有花及裂-飄移車太四條-跑太四條連86軨-金屬車軨-迫力碟-加送金屬萬向九骨四條,另送快麽打及四條海綿太,16粒AAA及4粒AA電池,兩個充電器

2手$470

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
阿De 發表於 2008-10-5 19:41:49 | 只看該作者
抵...

即買啦
EX超龍 發表於 2008-10-5 19:43:34 | 只看該作者
=.="跳樓價......
hillfaihk 發表於 2008-10-5 19:44:52 | 只看該作者
都唔知有幾多個人同你爭.....$470一定唔得啦.....
kachunsky 發表於 2008-10-5 19:48:36 | 只看該作者
底玩喎..
scalpel 發表於 2008-10-5 19:59:03 | 只看該作者
Go and get it!!
 樓主| edmondhk 發表於 2008-10-5 21:25:15 | 只看該作者
比人bid過左
想bid既師兄請出手
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8944011?
啊甘 發表於 2008-10-5 21:38:31 | 只看該作者
最新叫價: HKD 550.00
直接購買價: HKD 2,800.00
剩餘時間: 7 天 11 小時 (倒數計時器)
出價最高者: joe_hey2***** (34)

拍賣品數量: 1
叫價次數︰ 29 (叫價歷史記錄)  
開售價: HKD 99.00
每口價︰ HKD 25.00
商品新舊: 在描述中說明
地區︰ 香港
開始時間: 2008-10-03 15:52

要2800真係你要喇
kk14 發表於 2008-10-6 00:35:27 | 只看該作者
好似次前已經放過出黎!!!!不過好似又重bid!!
"好似"
henry888 發表於 2008-10-6 00:47:51 | 只看該作者
呢架車既改裝零件有幾多樣係有用?
ANDYMIRIAM 發表於 2008-10-6 13:38:55 | 只看該作者
賣家個直接購買價係2800
bid到550 都唔知賣唔賣啦~

抵唔抵見人見智啦...

..........其實姐係全0度改金屬!@@...
你要黎快車定飄移???

椰禮 發表於 2008-10-6 20:45:39 | 只看該作者
atm drift tire跑街地車
eddie1987831 發表於 2008-10-6 20:52:43 | 只看該作者
抵!!!!買左包冇死
gogoyo123 發表於 2008-10-25 22:27:21 | 只看該作者
咁都比你找到....好野