RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我的sand scorcher [打印本頁]

作者: denden    時間: 2009-2-1 12:39
標題: 我的sand scorcher
適逢農曆假期病左又有假,就鼠上去大陸屋企搞下堆車仔。今次終于砌好部sand scorcher車架。補品包括鋁鈴、鋁波箱cover、鋁底盤、鋁bumper、鋁under guard、鋁“頂bar”、改埋4條避震。遲下有時間就上埋各假engine同穩下有無尾鋁cage。

作者: ccc527    時間: 2009-2-1 13:15
VERY GOOD CONDITION,THIS CAR VERY VINTAGE.
作者: ray9394    時間: 2009-2-1 14:32
denden 我都系大陸買左樓放車仔wor. 但系吴知點將d車仔带上去
這是我的部分收藏:
作者: 光丑猶仗凡    時間: 2009-2-1 14:38
one of my dream vintage rc~nice~~
作者: ryancmlam    時間: 2009-2-1 14:59
懷舊遙控車 party, 歡迎參加

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... p;extra=&page=1
作者: denden    時間: 2009-2-1 14:59
ray哥,我都系放落袋過關,不過我過皇崗多。每次過機一定查袋,我就照話係舊玩具自己玩咯,距地都認得我但無符。話時話你買左邊度?我就係廣州買左樓,如果有空可以遲d等我砌好晒一齊放下車仔窩

原帖由 ray9394 於 2009-2-1 14:32 發表
denden 我都系大陸買左樓放車仔wor. 但系吴知點將d車仔带上去
這是我的部分收藏:

作者: ray9394    時間: 2009-2-1 15:27
我買左深圳福田。我都系過皇崗, 但系一/兩架咁带有排搬wor
作者: denden    時間: 2009-2-1 15:33
標題: 回復 7# 的帖子
我都每次帶一架,都分成幾個月先帶晒
作者: tiger1    時間: 2009-2-1 16:52
c hing very 'kin' ah

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2