RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 最新進度...11米利蘭olympian [打印本頁]

作者: UP!    時間: 2009-4-5 13:30
標題: 最新進度...11米利蘭olympian
依舊係慢慢慢慢速的做緊架車...
[attach]242488[/attach]
作者: dreamlouis    時間: 2009-4-5 15:14
又一部巴士出世呀!~
作者: AltezzaMak    時間: 2009-4-5 16:03

第一時間諗起"少林足球" ..........."你係鐵頭功"..............
作者: UP!    時間: 2009-4-5 23:18
由07年12月整到而家.....
整到咁上下, 又貼番一兩張相...哈哈...證明自己唔係爛尾....
作者: lajar    時間: 2009-4-5 23:41
整到咁上下, 又貼番一兩張相...哈哈...證明自己唔係爛尾....
UP! 發表於 2009-4-5 23:18

我就係驚爛尾,所以無post相  
作者: UP!    時間: 2009-4-6 00:11
我就係驚爛尾,所以無post相  
lajar 發表於 2009-4-5 23:41

師兄..你果架又係d咩車呢..?
作者: superchucu    時間: 2009-4-6 14:49
UP! 發表於 2009-4-5 23:18

呢度d人好鍾意踩人
想唔爛尾都幾難
作者: 鐵佬    時間: 2009-4-6 15:50
呢度d人好鍾意踩人
想唔爛尾都幾難
superchucu 發表於 2009-4-6 14:49

中POINT
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-4-6 16:35
樓上兩位太主觀了

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=70104&extra=page%3D24&page=1

這是我整車的post~~無人踩過~~~我反而覺得呢度好多都係識貨之人
作者: UP!    時間: 2009-4-6 22:37
呢度d人好鍾意踩人
想唔爛尾都幾難
superchucu 發表於 2009-4-6 14:49

唔唔....就算有無人踩, 都係照整
當然好的意見, 會接受, 至於其他...哈哈..一笑置之
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-4-7 00:48
唔唔....就算有無人踩, 都係照整
當然好的意見, 會接受, 至於其他...哈哈..一笑置之
UP! 發表於 2009-4-6 22:37

講得好
作者: 小灝    時間: 2009-4-7 07:53
真係好正  
俾心機整丫 師兄
作者: lajar    時間: 2009-4-7 22:15
師兄..你果架又係d咩車呢..?
UP! 發表於 2009-4-6 00:11

volvo ar

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2