RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 你認得佢0地嗎? [打印本頁]

作者: Patrick9878    時間: 2009-5-23 19:35
標題: 你認得佢0地嗎?

登錄/註冊後可看大圖

作者: kkchung    時間: 2009-5-23 21:37
三輛田宫、一輛京商4wds、一輛日模4wds。
作者: move7648    時間: 2009-5-23 23:27
點解super shot有兩支天線???
作者: fat_fat_cat    時間: 2009-5-23 23:31
Bruiser, Gallop II, Nichimo FF?, Supershot, and hornet ??
作者: chacha    時間: 2009-5-24 01:23

3# move7648

當年既設計,其實係兩係鐵枝,作用係當反車時會彈返正既車(好似 12 仔咁)
不過圖中我諗係本身接收條天線太長,咪橋埋過另一條度

作者: bidforfuns    時間: 2009-5-24 01:39
見到又想買番架山豬玩下....
作者: WTW    時間: 2009-5-24 01:45
wo very good car
作者: sboy    時間: 2009-5-24 02:15
有山豬,gallop mkII,443,super shot,黃鋒,443我好想買番,因為我朋友以前有一部,我玩過都ok
作者: Patrick9878    時間: 2009-5-24 09:01
5# chacha

咁都俾你估中呀!果兩支鐵枝係反車時真係有D用架!
作者: Patrick9878    時間: 2009-5-24 09:03
嘩!你哋真係好厲害,咁舊嘅車都認得到!
作者: Patrick9878    時間: 2009-5-24 09:05
有山豬,gallop mkII,443,super shot,黃鋒,443我好想買番,因為我朋友以前有一部,我玩過都ok
sboy 發表於 2009-5-24 02:15

不過 443 有度唔好,就係好弱,輕輕同其他車拍一拍就有野爛!
作者: fat_fat_cat    時間: 2009-5-24 17:46
443?? so 4wds + 3 diff. gear one??
作者: move7648    時間: 2009-5-24 23:04
5# chacha

明白晒!
作者: move7648    時間: 2009-5-24 23:05
10# Patrick9878

patrick兄你仲厲害
仲收埋幾多野先??

快啲show出黎啦
作者: chacha    時間: 2009-5-25 02:25
9# Patrick9878

我玩車都浸淫多年
作者: Patrick9878    時間: 2009-5-25 12:13
10# Patrick9878

patrick兄你仲厲害
仲收埋幾多野先??

快啲show出黎啦
move7648 發表於 2009-5-24 23:05

無哂啦!我重有部 turbo optima 同兩部電單車,前果排執屋通通掉哂 la !

我亞哥部山豬同埋D 4WDS 應該重係度,不過都唔知行唔行得啦!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2