RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手,終於就快起貨 [打印本頁]

作者: cold    時間: 2010-3-13 00:29
標題: 新手,終於就快起貨
前排系櫃底搵番盒京商電單車,買左D parts,終於就快起貨!
覺得似砌模型多過砌遙控車,宜家砌緊個人仔,不過仲未諗到個人仔花
[attach]353453[/attach]
作者: pd    時間: 2010-3-13 00:33
Nice , I like the color pattern!!!
作者: 清清    時間: 2010-3-13 00:57
ok喎,幾靚仔有型
作者: cold    時間: 2010-3-13 01:06
見有乜貼紙就貼晒上去
作者: chacha    時間: 2010-3-13 02:15
見有乜貼紙就貼晒上去
cold 發表於 13/3/2010 01:06

不過整體都 OK
作者: beebee    時間: 2010-3-13 04:04
我覺得好靚仔.....師兄努力呀
作者: jf813    時間: 2010-3-13 09:31
very nice wor.  hehe
作者: dennis2008    時間: 2010-3-13 10:59
師兄:幾靚呀,好似單尾擔,整好出來玩,一齊研究。
作者: 大野    時間: 2010-3-13 12:24
嘩...單尾擔, 好型呀
作者: 山久和也    時間: 2010-3-13 18:38
1# cold
C兄~你就好啦@_@
作者: cold    時間: 2010-3-13 21:00
好多年前買落,砌左一半,最近見有D平無刷鋰電先繼續砌
作者: 大野    時間: 2010-3-13 21:35
好多年前買落,砌左一半,最近見有D平無刷鋰電先繼續砌
cold 發表於 2010-3-13 21:00

師兄打算用咩電子野
作者: cold    時間: 2010-3-13 21:52
買左個5800kV既無刷及用番一個舊電變,電就用玩開飛機D 850mah,3cell, 唔知得唔得呢?請指教,THX
作者: 葉生    時間: 2010-3-13 22:38
3CELL....會唔會厚過頭.....放唔入架DEE呀?
5800....操車一流!!
作者: pl    時間: 2010-3-15 18:43

如係飛機電變,就吾係好夠線性喇,如用車仔電變就易操控.好多.
作者: dennis2008    時間: 2010-3-19 14:13
師兄:我們每星期都有dee局,出來大家一齊玩。
作者: cold    時間: 2010-3-19 23:22
請問係邊玩?
作者: jf813    時間: 2010-3-20 09:54
Jordan

http://rcmchk.com/viewthread.php?tid=2414&extra=page%3D1
作者: cold    時間: 2010-3-20 10:53
收到!不過個人仔仲上色中,起貨會去同各師兄學野
作者: st202hk    時間: 2010-3-20 14:36
oK啊, 都好靚,我唔知幾時先可以維修好我祺下的2架電單車,我兩部都係RV4,和有好多過時產品?
作者: liman2009    時間: 2010-3-21 14:26
C兄,想問下電單車係唔係好難玩架.
作者: 葉生    時間: 2010-3-21 23:50
要多D心思....了解部車.....只要多D出黎交流....就唔會難玩~~~~
作者: jf813    時間: 2010-3-22 09:31
x2, not hard.  Handle different than cars, but come out more and the ching's at the bike club are very friendly and will teach you everything to get your bike going.  

要多D心思....了解部車.....只要多D出黎交流....就唔會難玩~~~~
葉生 發表於 2010-3-21 23:50

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2