RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 其實玩RC車,個個都要有幾好的經濟能力 [打印本頁]

作者: 遙控新手    時間: 2011-5-9 16:21
標題: 其實玩RC車,個個都要有幾好的經濟能力
今日去JV,個個都是中年鐵漢,全部是有事業的男人,個個都是勁高收入【我估】,怎會有低收入人士去玩
作者: truckman    時間: 2011-5-9 23:58
i m no money man go jv play car low
作者: lucky88lucky    時間: 2011-5-12 23:10
新手兄你經濟能力都好高丫,你咁多部車 我諗你都係中年鐵漢,(有冇ching可以回復),
【我估】你都是勁高收入
作者: harryz    時間: 2011-5-13 11:08
平有平玩
作者: NextStageHobby    時間: 2011-5-13 13:08
唔關事. 你有冇見到其他20-30歲人兄玩?? 咁佢地又好高收入?
作者: kuen    時間: 2011-5-13 16:58
lucky88lucky 發表於 2011-5-12 23:10
新手兄你經濟能力都好高丫,你咁多部車 我諗你都係中年鐵漢,(有冇ching可以回復),
【我估】你都是勁高收入{ ...

他是勁高收入的七仔.如harryz兄所說:我也是平有平玩,不一定中年鐵漢是高收入
作者: waiwaiyick    時間: 2011-5-13 18:18
我都是中年漢子,但是莫水果隻,正如其他師兄说平有平玩貴有貴玩,無必要和其他人比的。
作者: ccwong    時間: 2011-5-16 17:40
平有平玩貴有貴玩,千零蚊都可以買套RTR玩,唔通千零蚊你都覺得係高消費
作者: KKL    時間: 2011-5-24 16:46
你唔係已經已經退出rc 咩? 去jv 做咩?
作者: Madbull    時間: 2011-5-31 02:03
平有平玩
作者: greenbug    時間: 2011-6-7 09:39
回復 Madbull 的帖子

玩下玩下就唔平

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2