RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 仲有無人玩韓國仔LEO-X呢? [打印本頁]

作者: hei630    時間: 2006-10-4 02:21
標題: 仲有無人玩韓國仔LEO-X呢?
仲有無人玩韓國仔LEO-X呢?仲有無parts賣?
作者: yuch    時間: 2006-10-4 09:50
yes ,i have.  you can  buy these parts form online shop 。
作者: 藍毛毛    時間: 2006-10-4 20:04
原帖由 hei630 於 2006-10-4 02:21 發表
仲有無人玩韓國仔LEO-X呢?仲有無parts賣?

這車玩-不是問題,零件就很大問題,不要爛零件就得。
作者: gary1986    時間: 2006-10-6 13:28
標題: ...
我都有玩,BUT系HBX噶/////
作者: zls    時間: 2006-10-7 02:11
我也有一个也~呵呵 改了个防滚架!
作者: hei630    時間: 2006-10-8 02:40
原帖由 yuch 於 2006-10-4 09:50 發表
yes ,i have.  you can  buy these parts form online shop 。

邊度有呀,有無website,thx
作者: hei630    時間: 2006-10-8 02:43
原帖由 藍毛毛 於 2006-10-4 20:04 發表

這車玩-不是問題,零件就很大問題,不要爛零件就得。

其實此車設計不錯,除咗轉向部份
作者: hei630    時間: 2006-10-8 02:46
原帖由 zls 於 2006-10-7 02:11 發表
我也有一个也~呵呵 改了个防滚架!

估唔到重有人咁比心機改造佢,真係要向你多多學習
作者: hei630    時間: 2006-10-8 02:46
原帖由 gary1986 於 2006-10-6 13:28 發表
我都有玩,BUT系HBX噶/////

咁正,haha
作者: gary1986    時間: 2006-10-10 11:10
原帖由 hei630 於 2006-10-8 02:46 發表

咁正,haha

有咩正哦..哈哈..米又系车车一部..衣家拿部车车当静态来摆....得意..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2