RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新人車殼問題=] [打印本頁]

作者: tosihiko1991    時間: 2012-2-2 22:28
標題: 新人車殼問題=]
請問有冇師兄知道邊度有現醒車殼買? D車殼係咪鑽埋洞嫁? 係唔係全部電車都岩用? 我個車架係SAKURA ZERO S 謝謝 =]!
作者: jensen8886    時間: 2012-2-2 22:31
現成d車殼多數都係雙星殼, 唔係全部電車都岩用架...你最好問下先買喎
作者: anthony13579925    時間: 2012-2-2 22:33
tosihiko1991 發表於 2012-2-2 22:28
請問有冇師兄知道邊度有現醒車殼買? D車殼係咪鑽埋洞嫁? 係唔係全部電車都岩用? 我個車架係SAKURA ZERO S 謝 ...

現醒嘅會貴啲同埋都係唔會開埋窿架,全部都要自己開窿.....因為架架車嘅位都唔同
不過你可以搵人一次過嘖殼同埋開窿嘅
作者: tosihiko1991    時間: 2012-2-2 22:35
O...現醒會貴幾多嫁@@ 謝謝
作者: anthony13579925    時間: 2012-2-2 22:39
tosihiko1991 發表於 2012-2-2 22:35
O...現醒會貴幾多嫁@@ 謝謝

平時啲殼大概$200到,現醒嘅會去到$3-400到啦ching
作者: tosihiko1991    時間: 2012-2-2 22:48
甘甘 有冇話可以請人代鑽剪車殼 其實因為我鑽爛+剪到好怪個車殼先一怒下想話買現醒
作者: anthony13579925    時間: 2012-2-2 22:50
tosihiko1991 發表於 2012-2-2 22:48
甘甘 有冇話可以請人代鑽剪車殼 其實因為我鑽爛+剪到好怪個車殼先一怒下想話買現醒

ching,睇睇E個post啦
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... light=%B6%7D%2B%B0O
作者: tosihiko1991    時間: 2012-2-2 22:53
我有睇過都有嘗試跟住但係衰左兩次淆青
作者: anthony13579925    時間: 2012-2-2 22:56
tosihiko1991 發表於 2012-2-2 22:53
我有睇過都有嘗試跟住但係衰左兩次淆青

check PM,CHING

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2