RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想問下c hing香港邊到有無刷船賣... [打印本頁]

作者: ter037    時間: 2012-2-21 04:26
標題: 想問下c hing香港邊到有無刷船賣...
小弟想過黎睇下...運番部船番澳門...^^
快艇同拖船.......唔該....

作者: Skipper    時間: 2012-2-21 07:03
旺角廣華街同埋深水鴨寮街玩具鋪
作者: zeda    時間: 2012-2-21 10:06
KWS 隔離的煙廠街"喬x"有很多船賣
作者: cktam    時間: 2012-2-21 10:38
回復 ter037 的帖子

你可以於星期六,曰到屯門公園模型船水池,請教各師兄,有像真船,拖船,消防船,遊艇,帆船,快艇,連遙控大白鯊都有,通常各師兄上午放像真船,下午放高速船,大多是無刷船,(冠軍高手都在這裡試船),他們都樂意介紹.
作者: 自由人    時間: 2012-2-21 10:55
cktam 發表於 2012-2-21 10:38
回復 ter037 的帖子

你可以於星期六,曰到屯門公園模型船水池,請教各師兄,有像真船,拖船,消防船,遊艇,帆船, ...

早晨...譚師傅.........  鯊魚劏左...未有心機裝返.....
作者: JerryLeung12    時間: 2012-2-22 00:38
自由人 發表於 2012-2-21 10:55
早晨...譚師傅.........  鯊魚劏左...未有心機裝返.....

劏左??? Why Ar??
作者: 自由人    時間: 2012-2-22 08:01
JerryLeung12 發表於 2012-2-22 00:38
劏左??? Why Ar??

你唔離冇得咬未劏左佢囉...........
作者: JerryLeung12    時間: 2012-2-22 10:42
自由人 發表於 2012-2-22 08:01
你唔離冇得咬未劏左佢囉...........

唔該留條魚尾俾我掛系船邊,哈哈
作者: 自由人    時間: 2012-2-22 11:04
JerryLeung12 發表於 2012-2-22 10:42
唔該留條魚尾俾我掛系船邊,哈哈

唔制...鯊魚仔 比左條尾你點得嫁......

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2