RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 2012年3月25日 星期日慢爬局 [打印本頁]

作者: Kevin@racing    時間: 2012-3-22 15:05
標題: 2012年3月25日 星期日慢爬局
有冇CHING有興趣去玩爬?

星期日有陽光,地點未確定...

各CHING如果有興趣歡迎提供地點,本人至在玩車....

作者: bbcming2000    時間: 2012-3-22 15:25
回復 Kevin@racing 的帖子

釣魚翁有冇興趣?
作者: Kevin@racing    時間: 2012-3-22 15:33
bbcming2000 發表於 2012-3-22 15:25

釣魚翁有冇興趣?

喺边度架?西貢?
作者: bbcming2000    時間: 2012-3-22 15:35

鑽石山地鐵站乘91, (鑽石山荷里活廣場-清水灣二灘) ,於五塊田下車,行到大廟為完結,回程可步行至布袋澳村路路口乘小巴去寶林站走人.

web:http://www.hkwalkers.net/chi/tra ... il/introduction.htm

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Jazz_Wan    時間: 2012-3-22 16:47
正,我要返工
作者: Evo露筍    時間: 2012-3-22 17:00
正,我要湊仔
作者: Kevin@racing    時間: 2012-3-22 18:02
正, 我有假放
作者: bbcming2000    時間: 2012-3-22 18:51

咁你究竟係咪搞?係就出個正式約局啦!我如果去星期六就唔去星期日呀!
作者: Kevin@racing    時間: 2012-3-22 19:21
bbcming2000 發表於 2012-3-22 18:51

咁你究竟係咪搞?係就出個正式約局啦!我如果去星期六就唔去星期日呀!

咁你去星期六EVO兄個邊啦,多人D,熱鬧D.....
作者: bbcming2000    時間: 2012-3-22 19:32

哦,好呀。
作者: 聶風    時間: 2012-3-22 21:10
上次爛尾,今次應該可以行晒全程

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2