RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 好車一架~! [打印本頁]

作者: bighung    時間: 2012-4-13 22:06
標題: 好車一架~!
多得陳真c兄塊板~!上幾星期已經試車,十分好走~!因大繁忙,所以遲左post相~!
[attach]611137[/attach]
[attach]611136[/attach]
[attach]611135[/attach]
[attach]611134[/attach]

作者: chy    時間: 2012-4-13 22:32
我都啱啱喺陳真師兄度買咗呢套板,重未裝。聽bighung師兄咁講,即刻開工,好期待
作者: 日月天    時間: 2012-4-13 23:18
回復 bighung 的帖子

幾時回來天水圍走轉呀?
作者: 日月天    時間: 2012-4-13 23:18
回復 bighung 的帖子

幾時回來天水圍走轉呀?
作者: sIUcHuN    時間: 2012-4-13 23:26
其實FGX換104頭擔什麼好處?
作者: KIKIKIKI    時間: 2012-4-14 00:18
好似好打得
作者: 陳真    時間: 2012-4-14 01:14
sIUcHuN 發表於 2012-4-13 23:26
其實FGX換104頭擔什麼好處?

多謝師兄出報告先,最緊要好走
開始果時改104頭係因為架車太易爛,小撞頭a肶無走雞,我記得當日我爛晒d士啤a肶,d電都未玩晒又唔甘心就咁返屋企,咁就即時拎d爛a肶痴返黎玩,點知痴完仲好過原裝(當然痴就補強埋啦),不過都未爛夠,a肶唔爛就爛二樓板,開頭就係因為咁去改o左弟一版出黎
依家大雄師兄用緊果套係第二版設計,第一版同第二版不同之處主要加強o左扭腰能力
其實改104頭仲有一個作用係改變重心
作者: chacha    時間: 2012-4-14 04:03
bighung 發表於 2012-4-13 22:06
多得陳真c兄塊板~!上幾星期已經試車,十分好走~!因大繁忙,所以遲左post相~!

咁變左咩車呀!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2