RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: [分享]Holiday的日與夜 [打印本頁]

作者: ThomasZ    時間: 2012-8-7 23:32
標題: [分享]Holiday的日與夜
玩具級Holiday Buggy

http://www.youtube.com/watch?v=EtjOEfF5WL8

買左部CASIO機仔, 下次可拍高清同慢鏡了
作者: CKS148    時間: 2012-8-7 23:40
正啊....架車
作者: Lotus    時間: 2012-8-8 00:49
好背景音樂
作者: ThomasZ    時間: 2012-8-8 02:13
Lotus 發表於 2012-8-8 00:49
好背景音樂

高達的音樂, 好似係馬沙駕紅色渣古出場時的配樂。
回憶中的八十年代太多好東西了
作者: fr888    時間: 2012-8-8 06:27
Nice
作者: BUZZ777    時間: 2012-8-8 07:24
好犀利,樹熊都影到
Nice.
作者: rk2    時間: 2012-8-8 08:53
靜候佳音.
作者: gimsink    時間: 2012-8-8 11:07
北斗兄利害, 我仲以为你淨係中意暴跑美國车, 原来日本小胶车都玩得咁好睇, 音敬 !!
作者: ThomasZ    時間: 2012-8-8 13:32
gimsink 發表於 2012-8-8 11:07
北斗兄利害, 我仲以为你淨係中意暴跑美國车, 原来日本小胶车都玩得咁好睇, 音敬 !! ...

反樸歸真,歸隱田園另一番樂趣,哈哈!
昨晚才知道知道有金色版Hotshot開心到瞓唔著,今朝瞓醒即買了,但可能唔捨得玩
如果有陽光加草地拍片,金色車一定好靚
作者: gimsink    時間: 2012-8-9 10:05
我都想種豆南山下呀, 可惜屋企冇地方泊新車了, 有幾架車想買都冇办法....有個朋友去工业區租左個出租式寫字樓, 用泥做工作室, 有兩百尺上下, 冷气電話傢私乜都齐, 仲有公用水吧等....然后佢將套珍品第一代馬七馬九裝上工作室大聽特聽黑膠, 最近仲買左一条成四尺長嘅大和号同絶版全內蔵 Tiger One 去大砌特砌, 話爽到无伦. 兩千蚊一個月便可打造新天地, 我都心郁郁, 可以即買即砌. 连個差機都可以長插唔使好似而家咁吓吓要放番落盒收番好 !!!
作者: ThomasZ    時間: 2012-8-10 20:04
gimsink 發表於 2012-8-9 10:05
我都想種豆南山下呀, 可惜屋企冇地方泊新車了, 有幾架車想買都冇办法....有個朋友去工业區租左個出租式寫字 ...

但係放到D玩具咁遠,會好掛住佢地。
我都好掛住我車尾箱的SUMMIT EMAXX 沙豬和SLAYER... 而家屋企只擺細車
作者: gimsink    時間: 2012-8-11 00:43
遠又唔遠, 朋友同我都住元朗,佢租了工业村D办公室,揸車去都係十幾分钟,所以我都想照版煮碗....
作者: sex8088    時間: 2012-8-11 01:30
long time no see. ching, u also have many car lu  !
作者: ThomasZ    時間: 2012-8-11 13:16
gimsink 發表於 2012-8-11 00:43
遠又唔遠, 朋友同我都住元朗,佢租了工业村D办公室,揸車去都係十幾分钟,所以我都想照版煮碗.... ...

元朗正呀! 大把地方玩OFF-ROAD啦!
作者: ThomasZ    時間: 2012-8-11 13:17
sex8088 發表於 2012-8-11 01:30
long time no see. ching, u also have many car lu  !

係呀, 不經不覺買下買下差不多十部車了
仲有無去JV玩呀?
作者: sex8088    時間: 2012-8-11 13:35
無去 la, 去lali warehouse
作者: frankie5232    時間: 2012-8-14 22:12
Very Nice ar, I didn't know Holiday Buggy can be so fast. Very pretty drive

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2