RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Boeing 777-200LR [打印本頁]

作者: ricksonchow    時間: 2012-10-6 10:06
標題: Boeing 777-200LR
Windrider 繼巨型737 之後出左隻細D 既777, 不過都有1.35 M wing span. 可惜我附近冇平地...如果唔係已經落左訂黎玩. 比起其他廠果D A320, A380, C17, 我覺D LEE隻真係有D誠意, 最緊要佢係香港出品

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://www.youtube.com/watch?v=ZvHtQZCyjKA
作者: snowsenki    時間: 2012-10-6 10:13
幾銭??
隻772LR好正・・・・・
作者: LamaV3    時間: 2012-10-6 15:18
嘩!!好正喎, 可惜難搵地方玩咁大架...........
請問師兄知唔知條片係邊到飛架??
作者: leoslt    時間: 2012-10-6 16:45
降落嗰下先勁, 很好技術.
作者: 16vale    時間: 2012-10-6 16:51
好!整到收轆仲正,不過都好看。
作者: bus338    時間: 2012-10-6 17:54
收藏佢都好煩,不過真係好喜歡,.....
作者: ricksonchow    時間: 2012-10-6 21:34
可以去佢官網睇下
http://www.windrider.com.hk/
作者: arslok    時間: 2013-1-18 11:52
好正呀, HK 邊到有得玩, 自己無得玩睇下人玩都好
作者: 自由人    時間: 2013-1-18 12:08
香港搵到地方玩就真係超正.........
作者: arslok    時間: 2013-1-18 12:38
我 only 知大棠有得玩, 但唔知幾錢
作者: ricksonchow    時間: 2013-1-22 11:31
佢而家又開發緊747... 4X70MM, 一定好大隻

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 老占    時間: 2013-1-24 07:31
RICKSON 請問你是否,多年前和我玩拖頭的那位?

而家轉左行玩飛機呀? 好正跛

我都轉玩左直昇機啦
作者: ricksonchow    時間: 2013-1-26 06:21
老占 發表於 2013-1-24 07:31
RICKSON 請問你是否,多年前和我玩拖頭的那位?

而家轉左行玩飛機呀? 好正跛

冇錯, 當年我第一次出車都係跟你地響尖咀.. 而家過左英國地方大左, 試下玩飛機
作者: superchucu    時間: 2013-1-26 08:22
我都買左架737 仲未砌 而家出一SET 過,好好多
作者: 老占    時間: 2013-1-26 13:03
ricksonchow 發表於 2013-1-26 06:21
冇錯, 當年我第一次出車都係跟你地響尖咀.. 而家過左英國地方大左, 試下玩飛機 ...

我都將拖頭,貨車要左泥做 display

最近玩緊電直啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2