RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: EX1 AM [打印本頁]

作者: Potato    時間: 2012-10-30 05:43
標題: EX1 AM

我在床下底找回兩支一仔,所以現在玩番車。
白字那支差不多有30年了,到現在還是愛不惜手。
http://photo.yeah.hk/image530978
作者: Potato    時間: 2012-10-30 05:45

請問各師兄,現在還有人會用AM或FM控嗎?
作者: felita    時間: 2012-10-30 08:17
現在盛行2.4g控,不用轉band!
作者: kit1938    時間: 2012-10-30 09:32
EX1,一代名器, 正 !用嚟玩番D 復刻車,好有feel !為你帶來無限的回憶!
作者: kit1938    時間: 2012-10-30 09:39
現在都有好多人收集呢D古物假!
作者: Potato    時間: 2012-10-30 13:02
謝謝各師兄支持,小弟經爬文後想入架Sakura ZERO,但若然去到2K這價位又會否有其他選擇呢?
作者: bear_cat_x    時間: 2012-10-31 23:56
I have 2 ex1, too. One is am40 and the another one is fm40
作者: CK4237    時間: 2012-11-1 21:48
我都有支FM 40.
作者: stam28    時間: 2012-11-7 14:31

EX1正!!!当年資金有限最多只係買到EX2
我早輪都係倉庫出土3支KO古董
復活0左支EX2、配係架同様古董的FF01用0黎粗玩懐舊0下
作者: bear_cat_x    時間: 2012-11-8 19:12
i have a am40 and fm40 too

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2