RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 燈杯....... [打印本頁]

作者: RX-7FD    時間: 2006-12-27 21:42
標題: 燈杯.......
肉高帽RX-7FD, 扒,WRX 燈杯到左 la la la...
作者: 卡洛斯.馬    時間: 2006-12-27 21:45
個扒係咩?
作者: 卡洛斯.馬    時間: 2006-12-27 21:46
SUPRA呀?
作者: RX-7FD    時間: 2006-12-27 21:57
yes..豬扒
作者: eternity    時間: 2006-12-28 20:54
請問邊間有呀??

因為我今日去左WAIGO佢話無...>.<"
作者: RX-7FD    時間: 2006-12-29 02:26
偉高...... 仲好多wol...有幾箱肉高帽貨..其中一箱係燈杯
作者: eternity    時間: 2006-12-29 10:29
>.<........

唔制呀.....我問佢..佢又話得櫃果d,,,有就有無就無架喇...
(我只係見到er34 is200 同z33)
>.<......
作者: gegegum    時間: 2006-12-29 20:31
我前日去買02呔皮, 佢都係咁講: 得櫃果d,,,有就有無就無架喇... (劉德華應該出場!), 點知我個friend禽日去, 有一大箱o係度!
作者: i-Drift    時間: 2006-12-29 22:15
你地問邊個 sales 先?

係 Waigo, 問錯 sales 就咩都買唔到架.
作者: RX-7FD    時間: 2006-12-29 22:55
原帖由 eternity 於 2006-12-29 10:29 發表
>.<........

唔制呀.....我問佢..佢又話得櫃果d,,,有就有無就無架喇...
(我只係見到er34 is200 同z33)
>.<......

反而我問有冇IS200 佢話呢水無番,放心la,我估因為未入電腦,未有記錄,所以唔賣住,我上次買都係見佢手寫mark低,話未有貨號wol,批貨100%到左,會唔會分拆比其他RC鋪呢?
作者: eternity    時間: 2006-12-30 01:31
標題: 回復 #9 i-Drift 的帖子
問邊個先0岩呀.....??

等左豬扒燈杯好耐.....

好想買呀.....>.<
作者: i-Drift    時間: 2006-12-30 16:26
原帖由 eternity 於 2006-12-30 01:31 發表
問邊個先0岩呀.....??

等左豬扒燈杯好耐.....

好想買呀.....>.<

首選, 男既, 肥 size 既, 帶眼鏡既.

次選, 男既, 中 size 既, 唔帶眼鏡既.
作者: buggy    時間: 2006-12-30 17:10
原帖由 i-Drift 於 2006-12-30 16:26 發表

首選, 男既, 肥 size 既, 帶眼鏡既.
次選, 男既, 中 size 既, 唔帶眼鏡既.

女的都可問,因佢會查機。最高帶眼鏡的不要問,佢唔識架。
作者: eternity    時間: 2006-12-30 20:31
最高帶眼鏡..................................我就係問佢......>.<...

下次都係搵0岩人先問喇....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2