RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問有冇師兄知道【好盈10BL120】可唔可以開turbo?。 [打印本頁]

作者: conyfatcat123    時間: 2019-2-19 10:03
標題: 請問有冇師兄知道【好盈10BL120】可唔可以開turbo?。
如题!tks !感謝賜教!
作者: pui4yip    時間: 2019-2-19 14:34
好似就無tubuo,佢好似係防水系列
作者: masterlai    時間: 2019-2-21 16:12
不是防水   好盈的防水ESC會有WP字樣  
這顆是酷跑120A   不能開TURBO  但能開電子進角
且可跑3S,以它的價格,絕對是市面上CP值最高的ESC
作者: conyfatcat123    時間: 2019-2-21 21:44
感謝師兄!好有用!
作者: kkchung    時間: 2019-2-25 15:06
只是閹割版老舊的速龍 120A V2系,完全限制了程式轉換功能,鎖死沒有 Boost 程式可轉換。廉價現在選擇 Team Powers XPS PRO V2 會較好及程式先進,內已有簡易版調整咭。
作者: conyfatcat123    時間: 2019-2-26 15:13
多謝師兄指點!前日……试了【10BL120】力水都唔錯!初初玩玩住先!多謝指教
作者: AMAT    時間: 2019-2-26 16:54
我自己都有好幾隻QUICRUN 120A,個人覺得係好用同抵用O既~
作者: conyfatcat123    時間: 2019-2-26 20:34
绝對超值!用QUICRUN 120A 行隻4.5t 都好有爆炸力! 我初初玩返……感覺夠用了! 感謝各位意見! tks
作者: conyfatcat123    時間: 2019-2-26 20:37
我仲系【淘店主】超特价¥230 给我一隻! 到港大约$270-280 抵玩了!☺

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2