RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 恭喜琴日有分拎獎既朋友(特別是JOE LO同羊咩) [打印本頁]

作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-7 17:38
標題: 恭喜琴日有分拎獎既朋友(特別是JOE LO同羊咩)
首先要係道恭喜所有琴日係YOKOMO DRIFT MEETING拎到獎既朋友~~
本人覺得JOE LO同羊咩果戰真係好精彩!!!
佢地2個瓢到就好似一個人玩2架車咁...
真係出神入化呀!!!
希望下年我可以玩到好似佢地咁啦xD
卡卡
作者: Jimmyso    時間: 2008-1-7 19:56
嘩 !!  個轉真係好難定勝負 !!!   可能Joe Lo平曰有玩開速度,專注力較強,先可以淘汰羊咩 !!! 到爆炸精彩 !!!!
作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-7 21:21
標題: 回復 2# 的帖子
係呀!!!!
可惜到今日我都唔見有人題過佢地~~
so開左e個post支持下佢地hehe
作者: Edde    時間: 2008-1-7 22:27
嗰場 ... 我無乜印象囉, 不過 Joe Lo 確係好強嘅對手, 有幸係 TC 同佢切磋過.
恭喜 Joe Lo 攞咗 A 組冠軍.
作者: SQUARE    時間: 2008-1-7 23:29
果場PK賽事的確好精彩
大家實力相當之接近

作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-8 13:27
標題: 回復 4# 的帖子
JOE LO真係好勁呀一一...
我練車果時係佢前面佢可以hi都hi唔到我一一....
我咁屎佢都就都我一一....
佢真係好勁呀一一.....
作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-8 13:28
標題: 回復 5# 的帖子
係呀!!!
羊咩真係輸一個灣咋一一...
就係果個一個灣就.....
作者: 無名小卒    時間: 2008-1-9 03:09
阿Joe 的fans們, 大可以去依度睇下  >>> http://www.rccarfans.com/html/
作者: joelo    時間: 2008-1-9 03:38
多謝讚賞果場我都有小小驚架?因為羊咩手車都好GOOD架可能比賽經驗小D有D影響>不防參加多D比賽可取多些經驗"羊咩你ㄧ定可成A冠的 不過手汗多啊
作者: jackyming.    時間: 2008-1-9 23:28
原帖由 joelo 於 2008-1-9 03:38 發表
多謝讚賞果場我都有小小驚架?因為羊咩手車都好GOOD架可能比賽經驗小D有D影響>不防參加多D比賽可取多些經驗"羊咩你ㄧ定可成A冠的 不過手汗多啊

亞joe,

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2