RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: P.S D油有問題呀 [打印本頁]

作者: kenji_kwok2002    時間: 2008-8-11 21:57
標題: P.S D油有問題呀
我想問P.S油呢係咪冇閃粉黑呢隻色嫁
係咪有一支P.S既閃粉嫁呢...有冇C兄知果支野幾錢呀
另外我果日見到有個C兄對鏡仔係有燈既...YOKOMO出既..有冇人知幾錢呀
唔該咁多位C兄幫幫手解決我既問題...唔該
P.S.53係唔係呢

作者: truckman    時間: 2008-8-11 22:01
原帖由 kenji_kwok2002 於 2008-8-11 21:57 發表
我想問P.S油呢係咪冇閃粉黑呢隻色嫁
係咪有一支P.S既閃粉嫁呢...有冇C兄知果支野幾錢呀
另外我果日見到有個C兄對鏡仔係有燈既...YOKOMO出既..有冇人知幾錢呀
唔該咁多位C兄幫幫手解決我既問題...唔該

PS-53=1000日元一支
作者: kenji_kwok2002    時間: 2008-8-11 22:02
PS-53係唔係即係閃粉黑嫁
即係幾錢呢
作者: truckman    時間: 2008-8-11 22:21
原帖由 kenji_kwok2002 於 2008-8-11 22:02 發表
PS-53係唔係即係閃粉黑嫁
即係幾錢呢

閃粉only,1000日元=50-60左右
作者: DriftNoobie    時間: 2008-8-11 22:24
係有一支閃粉噴油, 但唔係黑色. 係半透明.

如果要閃粉黑效果, PS-53 + PS-5
作者: kenji_kwok2002    時間: 2008-8-11 22:43
原帖由 DriftNoobie 於 2008-8-11 22:24 發表
係有一支閃粉噴油, 但唔係黑色. 係半透明.

如果要閃粉黑效果, PS-53 + PS-5

明白....有個選擇俾大家選下丫.....
如果我想用個ALL特屎黎玩VIP..你地會正係噴黑色定會加埋閃粉呢.
加左會唔會好HIP HOP呀

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2