RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

herbert1 發表於 2010-3-31 00:27:23 | 顯示全部樓層
herbert1 發表於 2010-3-31 20:08:48 | 顯示全部樓層
越睇越覺架車應該大部份係3 racing 料
Andrew168 發表於 2010-3-31 10:41

唔使睇,星星係無碳板俾TA05
herbert1 發表於 2010-4-1 00:40:14 | 顯示全部樓層
herbert1 發表於 2010-4-2 00:31:30 | 顯示全部樓層
大獲,星期六落雨...... 星期5有無人玩?? 私片操車日
herbert1 發表於 2010-4-2 01:03:09 | 顯示全部樓層
私片定操車 先???2樣野黎
@JOLY@ 發表於 2010-4-2 00:39

其實無咩分別......

三人成團

4月2,有邊個得閒:

1) herbert
herbert1 發表於 2010-4-2 12:54:59 | 顯示全部樓層
今晚真係似會落雨WO
145240370 發表於 2010-4-2 11:31

到時6點左右睇下咩環境,再決定!
herbert1 發表於 2010-4-2 12:56:21 | 顯示全部樓層
驚落雨既話,6點鐘決定咩環境

4月2,大王下,練習賽:

1) herbert
2)YIN  (如果夠時間差電)
3)Lo Lo(明天有冇邊個會出旺角?)
herbert1 發表於 2010-4-2 19:49:33 | 顯示全部樓層
暫時仲無雨,陣間應該係乾地,9點大王下見~
herbert1 發表於 2010-4-2 19:52:22 | 顯示全部樓層
我地去大王下先,濕地既話,等齊人上美景啦
herbert1 發表於 2010-4-3 00:04:47 | 顯示全部樓層
今晚都冇落雨勁好玩@@我地又玩左條新賽道出黎
@JOLY@ 發表於 2010-4-2 23:58

人少少,無撞車,好好玩,落完雨又夠咬,正
herbert1 發表於 2010-4-3 00:18:54 | 顯示全部樓層
大約咁上下,扭呀扭,有直路,有急灣,有快灣,好好玩
herbert1 發表於 2010-4-3 00:21:20 | 顯示全部樓層
4月3日 星期(6) 青衣遙控車活動,,,,,,,,,,

*地點-------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

時間:8:30pm--11:00pm  
     歡迎各方1/10touring car--M車--只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別,方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。
                    * 車種*                     * 摩打*                      *頻道
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1)herbert       無限NSX             3000kv,3000cc i-vtec         2.4G

**大家今場有就..13T..*限齒比用5.7-6.0
herbert1 發表於 2010-4-3 11:38:31 | 顯示全部樓層
今晚有冇人呀?
如果有就搵人CALL我,我今日唔會有電腦係身邊
145240370 發表於 2010-4-3 10:00

今晚唔落雨既話,有局架啦
herbert1 發表於 2010-4-3 11:38:35 | 顯示全部樓層
今晚有冇人呀?
如果有就搵人CALL我,我今日唔會有電腦係身邊
145240370 發表於 2010-4-3 10:00

今晚唔落雨既話,有局架啦
herbert1 發表於 2010-4-3 13:20:56 | 顯示全部樓層
贖款.......
herbert1 發表於 2010-4-3 18:36:35 | 顯示全部樓層
阿昇,我order先.....

416 x1
servo x1
herbert1 發表於 2010-4-3 19:59:18 | 顯示全部樓層
8點9左右啦
herbert1 發表於 2010-4-4 19:56:17 | 顯示全部樓層
其實我想問問聽日有無人玩......

星期一玩多場
herbert1 發表於 2010-4-4 22:24:26 | 顯示全部樓層
4月6日 星期(2) 青衣遙控車活動,,,,,,,,,,

*地點-------->(1) 青衣大王下村緑色空地塲

時間:8:30pm--11:00pm  
     歡迎各方1/10touring car--M車--只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別,方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。
                    * 車種*                     * 摩打*                      *頻道
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing             試車                               13T,              FM27.025/2.4G
2)Ming            VerII                        3000kv                      2.4G
3)herbert       Mugen NSX          3000kv, 3000cc i vtec    2.4G
herbert1 發表於 2010-4-4 22:38:32 | 顯示全部樓層