RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4613|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有無人可以幫下我RUN機,價錢可議

sdan321 發表於 2010-1-29 02:26:37 | 顯示全部樓層
6# redbullbull

rc人氣高手,工房''林峯''<<<<<<<又出手打救迷途初哥啦
sdan321 發表於 2010-1-30 01:53:58 | 顯示全部樓層
工房油車高手''林峯''redbullbull一出手,便知有沒有喇 ha ha
sdan321 發表於 2010-1-30 03:28:10 | 顯示全部樓層

快啲揾  工房油車高手''林峯''redbullbull  出手啦
佢一定義不容辭,出錢出力,上刀山,落油鑊....咁嚟救你嫁
sdan321 發表於 2010-2-3 03:57:24 | 顯示全部樓層
幫我,我都想run呀..........吖........
sdan321 發表於 2010-2-4 02:06:03 | 顯示全部樓層
你呀

等我同你溫左加玩埋(連駁8L油)

玩到變炮婆計先比番你la
redbullbull 發表於 2010-2-4 01:36

我係想你教我   温..............女 呀
sdan321 發表於 2010-2-4 02:22:39 | 顯示全部樓層
我副野都係BULL BULL幫我RUN , 佢好好人, 但希望其他人唔因為佢NICE就佔佢便易(我係善意的), 因為RUN機都幾辛苦同時間長~~
o個次搞到佢成點先返屋企我都唔好意思~~~
PS: BULLBULL好耐無同你玩車~~~你應該睇我的技 ...
rabbitmomo 發表於 2010-2-4 01:40

兄台,你梗係冇爬下文嘞,有人如果想佔佢便易嘅話,哼...未死過定想名譽掃地呀??
redbullbull 大師貴為''亞太區最受歡迎油車界高手  林峯'',以佢今時今日嘅名譽地位,粉絲及人氣.....出到車場,前呼後擁咁,好難揾到佢著數!
啲人比著數佢就大把,話晒都叫有人氣,明星喎