RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 周百通
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1/16坦克

ShipKing 發表於 2008-4-21 04:08:01 | 顯示全部樓層
今日o係 MEI FOO SUN CHEN 舉行坦克大會操, 過引到暈.
擇日再執多劑, 歡迎像真坦克參加
ShipKing 發表於 2008-4-24 23:17:30 | 顯示全部樓層
tank 之友, 在hk 都係 1/16 size o岩 d . 因為香港地方所限, 大比例不能査上手欣賞
gerthering 完可以到茶樓與車一起吹水
ShipKing 發表於 2008-4-25 20:07:36 | 顯示全部樓層
我對腳都係梅花點,wife 問咩事
都係果佝. hk 地方所限, 我好同意你講法大比例像真d
因我o係新界舊車場見到一架真tank, 我坐埋入去咩大比例都唔夠佢真
因為係真車咁大
ShipKing 發表於 2008-4-26 00:15:32 | 顯示全部樓層
蠍子tank, 如果我住外國有大花園
實擺一架欣賞, 因外國人興玩真野
ShipKing 發表於 2008-4-26 00:15:46 | 顯示全部樓層
蠍子tank, 如果我住外國有大花園
實擺一架欣賞, 因外國人興玩真野
ShipKing 發表於 2008-4-27 03:24:08 | 顯示全部樓層
d 真tank 睇到眼都定, 火都泥埋唔得啦
周兄幾時又約埋決戰光頭山下o下火
ShipKing 發表於 2008-4-28 01:47:35 | 顯示全部樓層
唉, 你入左d 共產黨 tank係惡頂d架la
我曾入英國皇家陸軍tank 百夫長 完全唔係果回事
你入錯路la  tank friend
周sir 制服難求 買頂帽, 陀支碌架, 頂下癮先la
星期三我就冇問題  , 唔知D FRIEND 點
重有我地d  1/16 tank 架架光頭山考晒牌架
ShipKing 發表於 2008-4-29 00:35:54 | 顯示全部樓層
德軍雖然黑人憎d.
但佢d 制服及tank 鋼鐵感好型呀, 不能抹殺
直頭睇到我痴夾傻
ShipKing 發表於 2008-5-3 04:28:53 | 顯示全部樓層
周兄, 呢部 JAGPANTHER 索呀, 個樣又夠呀修
快D 趕起佢 光頭山考考佢