RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: xbbbbbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Scud 09R

樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-26 16:06:52 | 顯示全部樓層
聽日都喺日 PYC , 夜後就橋底

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-28 21:39:29 | 顯示全部樓層
Today @ PYC racing tournament

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

[img][/img]

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-28 22:25:40 | 顯示全部樓層
我隻amr servo未玩已瓜左啦,好似食左fing頭咁,星期二去買隻9650先
billlkyy 發表於 2010-3-28 22:13

咁渣斗
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-29 01:29:21 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

http://www.youtube.com/watch?v=ziugir1rbBA

28.3.2010 @ PYC     D組賽事
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-29 02:33:30 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

http://www.youtube.com/watch?v=37Ctj3HoyBE

28.3.2010 @ PYC A組賽事
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-29 14:34:36 | 顯示全部樓層
D組和A組果然有很大分別,D組似撞車多過似玩車,你有去參加嗎
minggalaxy 發表於 2010-3-29 14:24
咁你有冇逗隻杯走先??   
coollookpa

我都想參加, 但大會無開龜速組及碰碰車組

登錄/註冊後可看大圖
~~~
今次齋吹水及影相咋 ~~~ ~~~ ~~~   

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-3-31 20:20:06 | 顯示全部樓層

睇泥你已經中左劇毒,記住每個星期六去pyc解毒呀!!!!
P仔 發表於 2010-3-29 16:32

咁就星期六 PYC 見啦老同

登錄/註冊後可看大圖

ds 510 servo gear set 盛惠$38.00
P仔 於 2010-3-31 17:42

又可以 shopping 啦

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-3 23:06:27 | 顯示全部樓層
9 litre 油唔換啤呤嘅後果

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-4 16:35:49 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖
星期一又去run 偈

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-8 11:21:29 | 顯示全部樓層
溫好未呀!!星期六吾落乳去PYC劈過,幾個禮拜都冇玩過喇!!!!
P仔 發表於 2010-4-8 06:54

未溫好呀

登錄/註冊後可看大圖

星期六 PYC ok ......

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-8 19:20:18 | 顯示全部樓層
星期六吾落乳去PYC劈過,你個快車朋友都去
jrkeung 發表於 2010-4-8 18:12

上次買果支 STS 換啤呤器, 一用即斷, 支嘢入面喺白色嘅填充物, 果 D 唔喺金屬嚟....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-8 21:02:54 | 顯示全部樓層
好用wo....where buy ???幾$$$ ??? 3Q
870110a 發表於 2010-4-8 20:59

16 樓

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-8 22:30:15 | 顯示全部樓層
09 仔岩吾岩用??????吾該晒索羅C先生 XD
870110a 發表於 2010-4-8 21:58

09 仔吾岩用

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-9 10:01:03 | 顯示全部樓層
哦/.\ ...有冇D 岩09 仔用架- .-?
870110a 發表於 2010-4-9 00:59

未有
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-9 10:05:10 | 顯示全部樓層
redbullbull退出車壇,真係可惜..
P仔 發表於 2010-4-9 05:17

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

玩車為開心

玩到唔開心

咁玩做咩

唔通要我睇D高手面色咩

我PM比人用粗口串我都冇出聲

係佢地攪到我咁

我轉行玩反單鏡相機

同D女仔行下拍下照不知幾正

仲係車場睇班老野面色呀

樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-9 10:09:43 | 顯示全部樓層
今日有太陽,聽日有啲轉機,今晚出去shop吓ping先
minggalaxy 發表於 2010-4-9 09:38

我又去我又去 ~~~  

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-9 13:09:44 | 顯示全部樓層
哈哈,不會話系你呀!老鬼
現在的青年囉錢去玩車也不囉錢去索K已很少了,可惜
minggalaxy 發表於 2010-4-9 11:19

我都喺新手, 我都要睇人面色呀受人氣呀..... 不過話時話, 好似你老 D 喎
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-9 14:39:39 | 顯示全部樓層
哈哈,不會話系你呀!老鬼!
現在的青年囉錢去玩車也不囉錢去索K已很少了,可惜
minggalaxy 發表於 2010-4-9 11:19

咁要睇吓佢群埋 D 咩人同埋個人取向嘞 !!! 不過做廚房唔爛賭唔爛滾仲有正常嗜好算喺咁嘞 ~~~

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-10 13:24:56 | 顯示全部樓層
玩車落雨, 改去 KWS shopping , 今晚玩 09 仔

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| xbbbbbb 發表於 2010-4-10 19:15:08 | 顯示全部樓層