RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

八旗統帥 發表於 2011-3-20 08:04:16 | 顯示全部樓層
可惜我唔係修讀  料理農務系  所以都唔知點算
八旗統帥 發表於 2011-3-20 08:05:02 | 顯示全部樓層
係  料理濃霧系  呵呵
八旗統帥 發表於 2011-3-20 10:41:12 | 顯示全部樓層
回復 223# calvinwong42

死仔包幾時番左越野....快d比幾張相黎see see
八旗統帥 發表於 2011-3-20 10:44:31 | 顯示全部樓層
回復 222# DicksonGlacier

中午唔去得囉..好多美國安格斯厚切牛扒等緊我去處理
八旗統帥 發表於 2011-3-20 10:45:56 | 顯示全部樓層
回復 223# calvinwong42

又幾時入手左平地.....e家玩收埋下嘩...................
八旗統帥 發表於 2011-3-20 20:59:21 | 顯示全部樓層
回復 229# calvinwong42

剛BBQ..好正.特別係牛扒
八旗統帥 發表於 2011-3-23 06:35:09 | 顯示全部樓層
回復 234# DicksonGlacier

又一架.點解你地買車容易過買菜架.
八旗統帥 發表於 2011-3-23 06:36:27 | 顯示全部樓層
回復 233# calvinwong42

你都無等過.唔同環境玩唔同車.我就好慘啦.獨孤一味
八旗統帥 發表於 2011-3-23 18:42:54 | 顯示全部樓層
回復 238# calvinwong42

我仲想長命多幾年
八旗統帥 發表於 2011-3-23 19:00:57 | 顯示全部樓層
回復 242# calvinwong42

我諗我e家買多兩部車的話.你即克要做白金比我
八旗統帥 發表於 2011-3-23 19:52:53 | 顯示全部樓層
回復 244# calvinwong42

買架紙做
八旗統帥 發表於 2011-3-24 19:21:23 | 顯示全部樓層
回復 247# DicksonGlacier

師兄有如神來之筆的車花設計.巧奪天工的手藝.令小弟對師兄超大 音徑 點只係滔滔江水..簡直就似係汪洋大海..再睇個車手隻頭咁黑.難道師兄想表達隻小小頭........................整体全車各樣都配合得天依無馮....小弟佩服得六体扒地.
八旗統帥 發表於 2011-3-25 18:16:16 | 顯示全部樓層
回復 249# calvinwong42

靚仔唔講野.抽水下嘩
八旗統帥 發表於 2011-3-25 20:49:35 | 顯示全部樓層
黎緊d日子忙到超級無敵卜晒街..今個星期黎個"終極一放"
八旗統帥 發表於 2011-3-26 06:39:18 | 顯示全部樓層
呢個星期邊個場放.大家早d到wo
八旗統帥 發表於 2011-3-26 18:27:11 | 顯示全部樓層
回復 256# silvavisil

舊場之唔係A場囉.即係夜游會之後到我地接班.我地之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.之後又到我地接玩.之後又到距地接班.
八旗統帥 發表於 2011-3-26 18:32:34 | 顯示全部樓層
回復 255# DicksonGlacier

有人帶平地車啦.識得話果邊塊野平d.無垃圾啦.....e家升LV啦.對地下有要求啦.巴支閉咁話啦下嘩.
八旗統帥 發表於 2011-3-27 17:55:09 | 顯示全部樓層
回復 261# DicksonGlacier
唔使講黎左果D玩得好開心架啦....黎左果D自然知道好開心呀..至於無黎果D囉WO..你點講佢都感受唔倒架啦.....有人聽得明架呵..............................
八旗統帥 發表於 2011-3-27 20:23:28 | 顯示全部樓層
連自己都唔知幾時先玩得
八旗統帥 發表於 2011-3-28 06:12:19 | 顯示全部樓層
回復 265# DicksonGlacier

噴駕...