RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: siukeung1972
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的不愉快買船經歷

自由人 發表於 2013-3-31 23:56:42 | 顯示全部樓層

船你就多,玩得既又唔係香港..香港又冇隻玩得.....
我都好想同你放下船囉.........
自由人 發表於 2013-4-1 09:10:00 來自手機 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2013-4-1 08:52
我部隊  轄下  駐  澳門  西灣湖  行動站  有 2 艘  混合式  遠洋拖船  當值   

九龍  大角咀   ...

整返隻係香港玩啦....
自由人 發表於 2013-4-1 14:13:19 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2013-4-1 09:28
我邊度  及  樓主  強哥  犀利  丫  ...     

...

強哥  係香港船模界巨子.....愛船.多船....船種多款式多.....珍藏更加多..........
自由人 發表於 2013-4-1 19:34:48 來自手機 | 顯示全部樓層
siukeung1972 發表於 2013-4-1 18:40
由兄你啲船生意多成日有柯打車來車去,但係我啲船無生意成日泊响避風塘"灣水"多. ...

呵呵..強哥..你冇時間或者唔捨得玩姐...我得隻捕鯊船玩得...玩離玩去都係呢隻....好鬼悶..
自由人 發表於 2013-4-1 22:56:21 來自手機 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2013-4-1 20:54
点只隻捕鯊呀, 還有扒艇佬? 巨水警? 呀B哥仔? 仲有......(唔記得)

嘩...你係女就好啦...咁記得我D野....