RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: galaxie
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家架 F1 用梗咩動力系統呢

mathew97726 發表於 2011-9-3 22:25:39 | 顯示全部樓層

CHing sorry 搭上搭問埋
有感唔係=turbo咩?...小弟唔識
如果玩落左HW既話,想升級少少既電變,有邊隻? >< thx Allan 兄!
mathew97726 發表於 2011-9-3 22:39:48 | 顯示全部樓層
jythegreat 發表於 2011-9-3 22:37
Allan兄,你可唔可以比你架車嘅setting我參考吓呀?如果hobbywing成set motor + esc要幾錢到?最 ...

師傅你聽日出車拿...
mathew97726 發表於 2011-9-3 23:04:08 | 顯示全部樓層
jythegreat 發表於 2011-9-3 22:45
邊有咁快呀師傅?我砌好架車第一時間PM你

不過想聽日去睇吓JV F1壯觀嘅場面啫(知 ...

喔! 原來去學野
我聽日要返Symphonic band (唔係guitar ^^)
所以就係以為你去 , 咁我未無份囉
好在
mathew97726 發表於 2011-9-3 23:05:05 | 顯示全部樓層

Allan兄
sensored除左turbo仲有咩功能?
mathew97726 發表於 2011-9-3 23:22:49 | 顯示全部樓層
Allan007 發表於 2011-9-3 23:16
Errrrrrrrrrrrr,我留意到一樣野,D有刷變速如果set左後波,架車行緊時第一下頂前就剎車,頂多下就變倒後 ...

明曬啦師傅 thx!!!!!
聽你咁講,sensor真係醒好多wor
mathew97726 發表於 2011-9-4 17:17:31 | 顯示全部樓層
Allan007 發表於 2011-9-3 23:22
仲要買埋個Program Box,毫半子肯定落到樓
牛欄D牛又走幾隻啦

如果玩落左HW既話,想升級少少既電變,有邊隻?
SOrry之前唔記得問埋你 =v=
mathew97726 發表於 2011-9-4 17:31:18 | 顯示全部樓層
Allan007 發表於 2011-9-4 17:23
HW已經好正架啦,如果係都要upgrade,我會覺得人一世物一世買隻LRP玩modify 0羅。見D人鬥車搏命好似用LRP ...

夠啦師傅 - -
Team Orion好唔好過HW呢?
LRP玩modify即係點? HW玩唔到modify?
Sorry for so many question