RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6206|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想買 12仔 唔知買邊部好?

rcrr 發表於 2013-4-30 00:14:44 | 顯示全部樓層
當然買asso 12R5.2 , 鑼絲唔係全用美制,只係尾輪同hub用美制鑼絲,其它都是公制,但自己可搞牙改公制,很簡單.asso油壓筒是金屬,漏唔漏油看個人安裝技術吧,我就沒有漏油現象.
parts 也很容易找, 司單有,andy 和酒家都可訂, 一兩天到, 沒問題,但訂蛇parts就時間長點, 金屬件就一定asso硬過蛇, 而且asso都幾硬淨,玩左半年未都換過parts, 放心撞吧
rcrr 發表於 2013-4-30 10:51:55 | 顯示全部樓層
asso R5.2 d parts 司單己經很齊,  就算沒現貨你也可以訂, andy 和酒家都可訂,全車零件都有, 一定訂到, 而且不會太長時間, 網上也很容易找到, 但蛇的零件如冇的話就不一定短時間可訂到.
師兄你300賣了太浪費啦! !
rcrr 發表於 2013-4-30 11:17:38 | 顯示全部樓層
司單有呀,都話冇現貨都可以訂,上網買都有
rcrr 發表於 2013-4-30 23:00:57 | 顯示全部樓層

1/F 有, 冇現貨也可訂啊,或者去環球問問, rcmart也有現貨