RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: telamon
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] CSO-ONE 玩家專區

sean2013 發表於 2013-9-4 23:49:26 | 顯示全部樓層
材料應會用大陸扮日本啞面碳化纖維板,硬度和記憶性比光面台灣扮美國板反應好。試了多片後還是廣東啞面板較安定,而價錢只是貴少許。多九余,你有產地來源証證明先好咁吹
sean2013 發表於 2013-9-5 14:09:14 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2013-9-5 13:58
好的我不說啦,下次一起玩車再見啦 。

你去問下安頭D炭纤布是曰本來定係D環氧樹脂劑係日本來料廣東省邊度做仲好啦,日本板,如果有產地來源就post出來俾我地見識下,唔好拋我地傻仔啦,我朋友做真車炭纤件出口
sean2013 發表於 2013-9-5 14:23:34 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2013-9-5 14:17
你提出這樣問題,我也拿不出產地來源,所以我清掉內文不再說。無謂因 ...

我係真心希望你向RCSKY求証一下究竟邊度黎,你又同佢咁熟,1800蚊包4件咩板比你
sean2013 發表於 2013-9-6 18:13:07 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2013-9-6 12:20
是我一路也弄錯了兩款生產版料的來源,和平貴問題沒大關系。

我係估唔到kk 兄你玩左30年車,竟然唔知依家D板邊度做,仲當正日本黎,安頭肯比台灣板你都好偷笑了,佢D板垃圾過英花多多声
sean2013 發表於 2013-9-8 21:06:30 | 顯示全部樓層
鋒鋒鋒 發表於 2013-9-8 12:55
各位師兄,小弟近期想玩多一部TC, 但15/16中,爬過好多文,話呢部車價性比好高,但無奈小弟只係一個新手 ...

買cSO啦,千八蚊全齊料,戰績彪炳,有趙善安大師支援零件,雖然頭批貨參痴不齊,衣家改善好多,隔離台比利兄都話比美T4
sean2013 發表於 2014-5-16 12:43:23 | 顯示全部樓層
搞咁多版本其實有無銷量