RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 2008-11-2,拖頭.坦克漫遊同樂日 [打印本頁]

作者: 周百通    時間: 2008-11-2 18:15
標題: 2008-11-2,拖頭.坦克漫遊同樂日

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

今次大家玩得好開心,亦認識到好多新朋友,由其係阿陳大哥印像深刻,希望下次續繼有咁既活動。
作者: 周百通    時間: 2008-11-2 18:23
唔該曬各位師兄用拖頭幫我地運載坦克。
作者: Barry28    時間: 2008-11-2 18:42
今曰玩得真happy, 總共:9架拖頭,1架King Tiger,1架Sherman,1架Tiger 1,
3架L2A6, 1架Humvee吉普車
多謝咁多位朋友參加今日嘅party, 下次再玩過!!

作者: 馬輝    時間: 2008-11-2 19:22
標題: 馬輝相集

登錄/註冊後可看大圖

Leopard隊,運輸隊,隨時候命

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

列隊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Tanks parade

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

新世代咁利害,我虎王都唔係弱的

登錄/註冊後可看大圖

想不到四擔雞重心控制這麼不錯

登錄/註冊後可看大圖

再列隊

登錄/註冊後可看大圖

反斗星hummer繼柴灣後再反多鑊滿天星斗

登錄/註冊後可看大圖

這樣的氣勢連貓貓也給嚇到瑟縮一角

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

L2A6在石壁表現身手

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

眼見L2A6表演得如魚得水,Tiger I及Hummer齊聲怒吼:"點可以俾L2A6威晒架,睇野啦"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

德國兩代主戰車格炮

登錄/註冊後可看大圖

京士柏原來別有洞天

登錄/註冊後可看大圖

The Killing Fields

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

A long long road

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Tiger I

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Leopards

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

M4 Sherman

登錄/註冊後可看大圖

時代不同,炒埋一碟唔通係因為代溝?

登錄/註冊後可看大圖

老人家都係要扶一把回家

登錄/註冊後可看大圖

這邊廂的KT成為了第一部登陸月球的KT

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

人們常說旺角泊車難,由此可見

登錄/註冊後可看大圖

有人選擇執包袱走人

登錄/註冊後可看大圖

有人開創新天地

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

飯後列隊旺角

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

人群可不少
作者: 聶風    時間: 2008-11-2 20:48
me have some

作者: 聶風    時間: 2008-11-2 20:51
me have some

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

恐怖蠟像館

登錄/註冊後可看大圖

作者: ericyeung78    時間: 2008-11-2 21:05
到咗旺角行人專用區立即收視高企
作者: German    時間: 2008-11-2 21:08
原帖由 ericyeung78 於 2008-11-2 21:05 發表
到咗旺角行人專用區立即收視高企

正過唐心風暴
作者: ericyeung78    時間: 2008-11-2 21:19
玩之前好期待今日活動,無想過大家可以玩到可以如此融洽,多謝坦克部CHING出席今日活動令到我地過咗開心一曰
作者: kaikai627    時間: 2008-11-2 23:14
我地過咗開心一曰
作者: fredlam    時間: 2008-11-3 00:31
我中毒, 買了futaba 7c 2.4G , 下次和你們一起玩
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 00:39
原帖由 fredlam 於 2008-11-3 00:31 發表
我中毒, 買了futaba 7c 2.4G , 下次和你們一起玩

呵呵~原來係你。
下次預埋你一齊再玩過
作者: kwcgary    時間: 2008-11-3 00:41
一個字 :「正」。。。
如果D拖頭改埋軍用拖頭就更正
作者: 馬輝    時間: 2008-11-3 00:44
原帖由 kwcgary 於 2008-11-3 00:41 發表

最起碼搵隻駝背架,跌車的機會大大減低
作者: frogprince    時間: 2008-11-3 00:52
今次活動盡興而歸 多謝各位C HING忍受我隻慢過蟻的草龜
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 00:52
原帖由 kaikai627 於 2008-11-2 23:14 發表
我地過咗開心一曰
好在有你同crystal幫助,唔係都唔可以行畢全程,可能唔知點番屋企
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 01:01
原帖由 kwcgary 於 2008-11-3 00:41 發表
台灣果邊d師兄圖片分享后都係咁講喎
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 01:20
今日路經KWS創X,走左兩位大哥出泥, 係咁影......................!
作者: Q-pet    時間: 2008-11-3 12:29
當言啦一堆車--又坦克....
作者: 馬輝    時間: 2008-11-3 13:03
原帖由 Q-pet 於 2008-11-3 12:29 發表
當言啦一堆車--又坦克....

以串聲班人來講,這情景應該相當少見才對,但會這樣熱情的跑出來係人都會覺有d景轟
作者: anson3263086    時間: 2008-11-3 13:44
今次活動正到冇朋友,希望下次可以再玩過
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 14:09
原帖由 anson3263086 於 2008-11-3 13:44 發表
今次活動正到冇朋友,希望下次可以再玩過

贊成,但唔知其他司今有冇時間。
與各拖頭一齊漫遊,另有一番樂趣。
作者: ivenleung    時間: 2008-11-3 16:19

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://s453.photobucket.com/albums/qq256/ivenleung/?action=view¤t=7c135739.flv    短片一

http://www.youtube.com/v/Ugzd2U8rL8w短片二

作者: chan951130    時間: 2008-11-3 18:28
我都中左毒,死啦死啦 下次有活動叫我
作者: hatakashi    時間: 2008-11-3 18:58
啊.........我又想參加啊!!!!!!!!!!
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 19:38
原帖由 chan951130 於 2008-11-3 18:28 發表
我都中左毒,死啦死啦 下次有活動叫我
乜唔係有人要塞住耳仔窿咩?
作者: 周百通    時間: 2008-11-3 19:42
標題: 回復 23# 的帖子
ivenleung兄 d短片好精彩呀
作者: 馬輝    時間: 2008-11-3 19:43
原帖由 hatakashi 於 2008-11-3 18:58 發表
啊.........我又想參加啊!!!!!!!!!!

等你隻1/4虎王哦
作者: chan951130    時間: 2008-11-3 19:57
原帖由 周百通 於 2008-11-3 19:38 發表
乜唔係有人要塞住耳仔窿咩?

塞左都無用 中招 http://www.rc-daily.com/forum/viewthread.php?tid=3692&extra=page%3D1

作者: hatakashi    時間: 2008-11-3 20:14
精彩短片!!
1/4 虎王就不能join in 啦, 會吃告票的
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 00:01
原帖由 chan951130 於 2008-11-3 19:57 發表

塞左都無用 中招 http://www.rc-daily.com/forum/vi ... &extra=page%3D1

我果日都叫你喺部車度貼番張紙廉售全套$XXXX
作者: ivenleung    時間: 2008-11-4 00:10
原帖由 周百通 於 2008-11-3 19:42 發表
ivenleung兄 d短片好精彩呀

都要多得各師兄幫忙先拍到好片
作者: chan951130    時間: 2008-11-4 00:25
我係唔會唔玩貨車的,重有你地可唔可以比L2A6的資料我,因為佢話玩坦克另外買好多野..... 可能以前同玩在不同,要買咩等...
作者: ivenleung    時間: 2008-11-4 00:26
原帖由 周百通 於 2008-11-4 00:01 發表

我果日都叫你喺部車度貼番張紙廉售全套$XXXX啦

陳生要放零件買坦克,幫下佢啦
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 00:39
原帖由 chan951130 於 2008-11-4 00:25 發表
我係唔會唔玩貨車的,重有你地可唔可以比L2A6的資料我,因為佢話玩坦克另外買好多野..... 可能以前同玩在不同,要買咩等...
乜你唔係虛火呢咩?毒瓜左唔好賴我
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=85418&extra=page%3D2

http://www.scorpius.cn/cgi-bin/article_show?Pid=106

作者: ShipKing    時間: 2008-11-4 01:17
邊個想從軍? 加入nato部隊歡迎,
快d 從軍工廠訂制l2a6,
下次call out 遇埋你!
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 01:24
周大元帥 你又出手毒瓜了一件
不如參年初三攬個海陸空西貢大會演
作者: hatakashi    時間: 2008-11-4 01:27
年初三? 邊度邊度? 不如係元朗啦!!
作者: kaikai627    時間: 2008-11-4 01:51
周大元帥 你又出手毒人
作者: Q-pet    時間: 2008-11-4 11:14
睇完你個網L2A6貴到喊--
個價錢我用黎買多兩架拖頭改車仲好--

作者: ShipKing    時間: 2008-11-4 14:18
本參謀經過上次2-11 月果役之後,
深覺拖坦克之重要, 要諗吓設計番一部比l2a6
專用之拖車先得, 話明要軍用拖頭, 咁先頂引!
周司令! 我見到拖l2a6架車頭好有型呀!
作者: 馬輝    時間: 2008-11-4 15:48
原帖由 ShipKing 於 2008-11-4 14:18 發表
深覺拖坦克之重要, 要諗設計番一部比l2a6

登錄/註冊後可看大圖

希望幫到你啦
作者: Q-pet    時間: 2008-11-4 16:01
標題: 回復 41# 的帖子
你指邊架車頭先???..係未綠綠地色個架??
如果係就係本人既車車^^
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 16:10
原帖由 ShipKing 於 2008-11-4 14:18 發表
深覺拖坦克之重要, 要諗吓設計番一部比l2a6
我好贊成你整番架,係就整大架d,方便埋我

登錄/註冊後可看大圖

作者: hatakashi    時間: 2008-11-4 16:19
期待你地既1/4拖頭, 咁到我架野跪低咗可以有野拖佢返屋企
作者: Q-pet    時間: 2008-11-4 16:21
標題: 回復 45# 的帖子
下--邊會有呀...你估外國就有1 / 4比你玩咩--
如果拖你架1 / 4坦克..都唔知要幾多架用40T摩打或50T既1/ 14拖你架野=-=
你架1 / 4坦克有幾重嫁?
作者: hatakashi    時間: 2008-11-4 16:24
唔係好重, 250kg,
作者: 馬輝    時間: 2008-11-4 17:33
十三萬幾個架Kia貨車會幾合架虎王的需要
作者: hatakashi    時間: 2008-11-4 17:46
真既KIA貨車?!
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 18:41
原帖由 kaikai627 於 2008-11-4 01:51 發表
周大元帥 你又出手毒人
咪咁叫我啦!哈~係毒唔到你
作者: Q-pet    時間: 2008-11-4 19:06
標題: 回復 47# 的帖子
250KG..要幾多架1 / 14先拉得到呢==
作者: chan951130    時間: 2008-11-4 20:11
唔計控,電,6000$得唔得
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 22:33
我睇本部隊要訂做一批M911重型軍用拖車
唔知邊位C HING指敎一下邊四軸拖頭最似OSHKOSH F2365
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 22:58
原帖由 chan951130 於 2008-11-4 20:11 發表
唔計控,電,6000$得唔得
你係咪講L2A6呀?
作者: chan951130    時間: 2008-11-4 23:04
原帖由 周百通 於 2008-11-4 22:58 發表
你係咪講L2A6呀?

係啊
作者: chan951130    時間: 2008-11-4 23:06
我現在得550左右,至小要4-5個月先得

作者: 周百通    時間: 2008-11-4 23:08
原帖由 frogprince 於 2008-11-4 22:33 發表
唔知邊位C HING指敎一下邊四軸拖頭最似OSHKOSH F2365
哩部噴綠色或迷彩都有得諗。
http://www.tamiya.com/japan/rc/rcitem/kit/html/56304.htm
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 23:13
細老找到了L2A6 專用的拖頭

http://hk.youtube.com/watch?v=Y1oY8g0Kh6w&feature=related

請周大元帥向軍部申請預算軍費
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 23:17
原帖由 周百通 於 2008-11-4 23:08 發表
哩部噴綠色或迷彩都有得諗。
http://www.tamiya.com/japan/rc/rcitem/kit/html/56304.htm

唔得 部野無大豬咀和小了兩個輪
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 23:20
原帖由 chan951130 於 2008-11-4 23:06 發表
我現在得550左右,至小要4-5個月先得
唔使急..。
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 23:25
原帖由 frogprince 於 2008-11-4 23:17 發表

唔得 部野無大豬咀和小了兩個輪
咁得唔得呀?
http://hk.youtube.com/watch?v=PPk5BWRI7BU&feature=related
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 23:35
原帖由 周百通 於 2008-11-4 23:25 發表
咁得唔得呀?
http://hk.youtube.com/watch?v=PPk5BWRI7BU&feature=related

過部車是戰後 2A6中隊用會好D
師令部批唔批ORDER入貨
作者: 周百通    時間: 2008-11-4 23:39
原帖由 frogprince 於 2008-11-4 23:35 發表

過部車是戰後 2A6中隊用會好D
師令部批唔批ORDER入貨
邊度有得賣呢,會唔會好貴?
作者: hatakashi    時間: 2008-11-4 23:42
原帖由 周百通 於 4/11/2008 03:39 PM 發表

這裡有得賣
http://www.sonderfahrzeug-modellbau.de/
作者: frogprince    時間: 2008-11-4 23:43
我都想知
作者: 周百通    時間: 2008-11-5 00:11
原帖由 frogprince 於 2008-11-4 23:43 發表
我都想知
我好窮買唔起,等你買先。
作者: 馬輝    時間: 2008-11-5 00:31
千幾歐羅,就算搵米王俊的雞拖都唔駛咁貴
作者: MRX-2    時間: 2008-11-5 00:56
原帖由 周百通 於 2008-11-4 23:39 發表

唔會好貴,係好X.............
作者: frogprince    時間: 2008-11-5 02:01
原帖由 周百通 於 2008-11-5 00:11 發表
我好窮買唔起,等你買先。

可以買1/35小喇叭放1/16
以參謀長的功架 小菜一碟
作者: MRX-2    時間: 2008-11-5 14:50
原帖由 frogprince 於 2008-11-4 22:33 發表

登錄/註冊後可看大圖

我諗呢部係你地夢想中既拖頭
http://home.b01.itscom.net/y-kano/index.htm
作者: 周百通    時間: 2008-11-5 18:31
原帖由 MRX-2 於 2008-11-5 14:50 發表

登錄/註冊後可看大圖

我諗呢部係你地夢想中既拖頭
http://home.b01.itscom.net/y-kano/index.htm
唔該曬。我今日去KWS睇冇一部可以入選!
哩部大約要幾$
作者: MRX-2    時間: 2008-11-5 21:58
原帖由 周百通 於 2008-11-5 18:31 發表
唔該曬。我今日去KWS睇冇一部可以入選!
哩部大約要幾$

無價....
作者: frogprince    時間: 2008-11-5 22:23
原帖由 MRX-2 於 2008-11-5 21:58 發表

無價....

唔好玩啦C HING 我地已經有三件中了砒霜 要找解葯
究竟邊架車改最似
作者: MRX-2    時間: 2008-11-5 22:49
原帖由 frogprince 於 2008-11-5 22:23 發表

唔好玩啦C HING 我地已經有三件中了砒霜 要找解葯
究竟邊架車改最似

登錄/註冊後可看大圖

上面果部極品軍用拖頭就係用紅色果部頭改既.....

之前我pm左周兄我朋友有紅色果部頭想放,唔知佢有無同你地講過?
作者: frogprince    時間: 2008-11-5 23:10
原帖由 MRX-2 於 2008-11-5 22:49 發表

登錄/註冊後可看大圖

上面果部極品軍用拖頭就係用紅色果部頭改既.....

之前我pm左周兄我朋友有紅色果部頭想放,唔知佢有無同你地講過?

細老想做M25 DRAGON WAGON 但是可能會和三峽一樣工程浩大
請問 M911 會否同樣大制作
作者: 周百通    時間: 2008-11-5 23:29
總參謀哩架囉!
http://www.sonderfahrzeug-modellbau.de/produkta7.htm
作者: frogprince    時間: 2008-11-5 23:39
原帖由 周百通 於 2008-11-5 23:29 發表
總參謀哩架囉!
http://www.sonderfahrzeug-modellbau.de/produkta7.htm

嘩! 好毒!! 好彩無2A6 如果唔係即時毒發
作者: hatakashi    時間: 2008-11-5 23:42
就係這架....3000多 Euro....
作者: 聶風    時間: 2008-11-6 00:00
我建議下次唔好再搞這類 cross over 活動,坦克貨車玩法不同
作者: frogprince    時間: 2008-11-6 00:09
原帖由 聶風 於 2008-11-6 00:00 發表
我建議下次唔好再搞這類 cross over 活動,坦克貨車玩法不同

所以本部準備增加軍用拖車去參加你地的活動
作者: Q-pet    時間: 2008-11-6 11:50
咁幾時搞架軍用拖頭去同我地玩呀???
作者: ShipKing    時間: 2008-11-6 14:35
快啦! 周司令有見及此,
以從速向軍火商查購合適之trans porter for l2a6
泥一次大長征!
作者: chan951130    時間: 2008-11-6 19:30
+油中..5**$
作者: 周百通    時間: 2008-11-6 19:44
我仲考慮緊買唔買
最后怕軍用變民用!
作者: 馬輝    時間: 2008-11-6 20:22
原帖由 周百通 於 2008-11-6 19:44 發表
我仲考慮緊買唔買
最后怕軍用變民用!

周司令,軍用又得,民用又得,得左
作者: 周百通    時間: 2008-11-6 21:32
原帖由 馬輝 於 2008-11-6 20:22 發表

周司令,軍用又得,民用又得,得左
馬輝兄 我考慮緊阿橙果部既款改軍用呀,噴北約迷彩,會唔會怪模怪樣呢?
作者: 周百通    時間: 2008-11-6 21:36
原帖由 ShipKing 於 2008-11-6 14:35 發表
快啦! 周司令有見及此,
以從速向軍火商查購合適之trans porter for l2a6
泥一次大長征!
等埋你一齊買車改車出車..........出征
作者: 周百通    時間: 2008-11-6 21:40
原帖由 Q-pet 於 2008-11-6 11:50 發表
咁幾時搞架軍用拖頭去同我地玩呀???
各司令未玩過哩家野,軍用拖頭冇咁快得。
作者: hatakashi    時間: 2008-11-6 21:43
不如就咁擺晒係我果架上面就咁行算啦
作者: frogprince    時間: 2008-11-6 22:19
細老中了毒 買了1/72的M25龍車來放1/16:
作者: 周百通    時間: 2008-11-6 22:25
原帖由 frogprince 於 2008-11-6 22:19 發表
細老中了毒 買了1/72的M25龍車來放1/16:

呀王子你同總參謀鋸完牛扒好快d開波,等我有得跟
作者: frogprince    時間: 2008-11-6 22:30
原帖由 周百通 於 2008-11-6 22:25 發表

呀王子你同總參謀鋸完牛扒好快d開波,等我有得跟

我們已經鋸完牛扒 現在準備開盒鋸膠
作者: hatakashi    時間: 2008-11-7 00:00
先落落毒
http://uk.youtube.com/watch?v=8FGtM-pn0ag&feature=channel
作者: 馬輝    時間: 2008-11-8 06:48
原帖由 周百通 於 2008-11-6 21:32 發表
馬輝兄 我考慮緊阿橙果部既款改軍用呀,噴北約迷彩,會唔會怪模怪樣呢?

改軍用都係呢款或紅色個款凸頭或benz拖頭,其他車會太民用feel
作者: kwcgary    時間: 2008-11-8 11:34
Benz 頭好D,好多軍車都係Benz,軍用又得民用都得
作者: 周百通    時間: 2008-11-8 13:14
原帖由 kwcgary 於 2008-11-8 11:34 發表
Benz 頭好D,好多軍車都係Benz,軍用又得民用都得

Benz斯文左d咁.....第日整唔掂要你教番兩招
軍用車當然要霸氣十足......殺氣騰騰
作者: kwcgary    時間: 2008-11-8 19:42
標題: 回復 96# 的帖子
你係海陸方面已經貴為大師級點會整唔掂呢 。。。
不過如果係調教方面有問題希望我可以幫到你手啦
作者: 周百通    時間: 2008-11-8 22:59
原帖由 kwcgary 於 2008-11-8 19:42 發表
你係海陸方面已經貴為大師級點會整唔掂呢 。。。
不過如果係調教方面有問題希望我可以幫到你手啦
做咩咁大頂帽笠落泥....暈暈吔添
我係講想加多一組頭擔,咁先似軍用運輸車,到時唔掂揾你
作者: chan951130    時間: 2008-11-9 19:26
報告:900$左右,快d買啊
作者: chan951130    時間: 2008-11-9 19:29
原帖由 周百通 於 2008-11-8 22:59 發表
做咩咁大頂帽笠落泥....暈暈吔添
我係講想加多一組頭擔,咁先似軍用運輸車,到時唔掂揾你

你買scania啦,噴迷彩,沙色

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2