RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: F1 2.4G ASF Chassis [打印本頁]

作者: chestertai    時間: 2009-4-24 10:16
標題: F1 2.4G ASF Chassis
7月出F1 2.4G ASF Chassis

登錄/註冊後可看大圖

作者: RX7FC3S    時間: 2009-4-24 10:33
京商而家好注重2.4喎...
mini-z出親新車都係2.4...
作者: kelvin1024    時間: 2009-4-24 10:58
一定唔平!
作者: peteryip    時間: 2009-4-24 11:17
正呀.....
作者: HERO34    時間: 2009-4-24 12:20
o my god
作者: magiceye    時間: 2009-4-24 13:03
有冇師兄試過自己改F1做2.4? 想知用02定係AWD哥塊去改會好D呢?
作者: 800mah    時間: 2009-4-24 13:59
is this some limited item again?
作者: natnatbobo    時間: 2009-4-24 16:32
唉...啱啱今個月先買咗部 AM F1, 頂, 早知等吓啦
作者: 椰禮    時間: 2009-4-24 16:37
摩打線同fuse都幾貼車tire bo
作者: Scania    時間: 2009-4-24 21:34
車頭冇左條假A臂…
作者: LokSpec    時間: 2009-4-24 21:42
有冇師兄試過自己改F1做2.4? 想知用02定係AWD哥塊去改會好D呢?
magiceye 發表於 2009-4-24 13:03

上年澳門賽車時上CT都見最少有兩部自作業AM改2.4G F1

不過問題係部新2.4G F1後波反應會有改善嗎?
作者: peteryip    時間: 2009-4-24 21:58

想問02嘅2.4G電子底版,可唔可以直接放落F1車架而不雖作改裝呢?.........
作者: Scania    時間: 2009-4-24 23:25
唔知會唔會有09版既殼出呢?
作者: natnatbobo    時間: 2009-4-24 23:32
想問02嘅2.4G電子底版,可唔可以直接放落F1車架而不雖作改裝呢?.........
peteryip 發表於 2009-4-24 21:58

2.4 板有兩隻, 一隻 for AWD, 一隻可以 for F1, 唔同嘅
作者: peteryip    時間: 2009-4-26 20:55
2.4 板有兩隻, 一隻 for AWD, 一隻可以 for F1, 唔同嘅
natnatbobo 發表於 2009-4-24 23:32

咁即係用015,02果塊2.4G版, 直接改落F1就得.  係唔係呀師兄.  唔該晒.
作者: 800mah    時間: 2009-4-26 22:24
咁即係用015,02果塊2.4G版, 直接改落F1就得.  係唔係呀師兄.  唔該晒.
peteryip 發表於 2009-4-26 20:55

yes, direct no mod

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2