RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 老番PG..... [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2009-9-11 12:12
標題: 老番PG.....
http://item.taobao.com/auction/i ... 96cd8c&x_id=db2

好有興趣買嚟玩下.....砌完放係公司.......就算俾人扭嚟扭去都冇咁心痛先.....

我仲記得我個PG RX78,俾人玩到手指邊位爛咗....宜家都未有心機去整返.......

睇呢隻老翻,夾口位就麻麻O架喇.....不過砌好晒個樣都OK......放出嚟都唔錯.....哈!
作者: 清清    時間: 2009-9-11 12:21
嘩…!好抵喎,香港邊度有得賣?
作者: RCman    時間: 2009-9-11 12:24
嘩!PG都老番?........買來改裝都好bor
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 12:26
嘩…!好抵喎,香港邊度有得賣?
清清 發表於 2009-9-11 12:21

老廟同女人街好似有.....
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 12:28
嘩!PG都老番?........買來改裝都好bor
RCman 發表於 2009-9-11 12:24

有好耐.......不過我唔個質素去到邊......
佢宜家開埋盒,影埋相.....大約知道係衰成點.....咁買嚟砌有O的信心嗎~哈!
作者: RCman    時間: 2009-9-11 12:35
有好耐.......不過我唔個質素去到邊......
佢宜家開埋盒,影埋相.....大約知道係衰成點.....咁買嚟砌有O的信心嗎~哈!
AMAT 發表於 2009-9-11 12:28

我只係想買渣古或高達老番...個高達改做吉母...ehhe
作者: 清清    時間: 2009-9-11 12:39
老廟同女人街好似有.....
AMAT 發表於 2009-9-11 12:26

過兩日去搵搵先,thank you
作者: 2slow    時間: 2009-9-11 13:15
RCman 發表於 2009-9-11 12:35

團購! 團購!

我要渣股和strike Gundam..!!
作者: 清清    時間: 2009-9-11 13:21
話時話呢d高連算唔算山寨?
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:36
RCman 發表於 2009-9-11 12:35

高達改做吉母......你都好大工程喎~哈!
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:36
團購! 團購!

我要渣股和strike Gundam..!!
2slow 發表於 2009-9-11 13:15

有渣古咩?
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:37
話時話呢d高連算唔算山寨?
清清 發表於 2009-9-11 13:21

唔係山寨,直頭係老翻.....如果公開賣係侵犯版權......
當然,國內就例外啦.....香港就海關可以拉人的.....
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:40
團乜鬼O野購啦~哈!
買多幾盒攞返香港,俾海關捉到可能拉O架~我先唔制~哈哈!
作者: shouldbe    時間: 2009-9-11 13:54
好有興趣,呢個價真係抵到
團購團購團購
作者: 2slow    時間: 2009-9-11 13:55
有渣古咩?
AMAT 發表於 2009-9-11 13:36

高達改渣古
作者: 2slow    時間: 2009-9-11 13:56
團乜鬼O野購啦~哈!
買多幾盒攞返香港,俾海關捉到可能拉O架~我先唔制~哈哈!
AMAT 發表於 2009-9-11 13:40

寄埋落黎咪得lor
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:56
好有興趣,呢個價真係抵到
團購團購團購
shouldbe 發表於 2009-9-11 13:54

團購完你帶過關喇......哈!

又大盒!又要係老翻.......俾海關捉到你仲唔死!?!哈!
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:57
高達改渣古
2slow 發表於 2009-9-11 13:55

你真係痴線......
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 13:58
寄埋落黎咪得lor
2slow 發表於 2009-9-11 13:56

寄!?得!
但你知唔知一盒PG個盒係幾大呢?咁寄返.....每盒都至少要四五十蚊運費.......
寄去邊個屋企呀!?哈!
分別一個個寄呀!?哈!
作者: raybee1211    時間: 2009-9-11 14:04
連埋運費都係兩百幾,都平wor
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 14:08
我睇佢快遞費.....廣州到我果到都要30......

我諗到香港應該要六十.....
作者: 清清    時間: 2009-9-11 14:11
唔係山寨,直頭係老翻.....如果公開賣係侵犯版權......
當然,國內就例外啦.....香港就海關可以拉人的.....
AMAT 發表於 2009-9-11 13:37

咁同山寨416有咩分別?
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 14:18
咁同山寨416有咩分別?
清清 發表於 2009-9-11 14:11

416海關未必識分,高達佢地一定識分!

我冇叫佢地買喎,我話有O的咁O既O野咋播~
你見我話我唔會幫佢地買啦~哈!
作者: pantherjovi    時間: 2009-9-11 14:32
早期TT出老翻就吾掂,但聽講近一年翻得多有改善,夾ロ位好左,但一定同原件有差距,而上面果只突擊是另一間翻,但就媽聱四起,要買諗清楚
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 14:35
早期TT出老翻就吾掂,但聽講近一年翻得多有改善,夾ロ位好左,但一定同原件有差距,而上面果只突擊是另一間翻,但就媽聱四起,要買諗清楚
pantherjovi 發表於 2009-9-11 14:32

媽乜先得O岩......老翻可以要求O的乜?
睇佢就知O的夾口唔靚啦......唔通要求同BANDAI一樣咩.......

純粹有錢的話,買過下手癮....打發下時間.......
砌完俾O的同事搞爛冇咁心痛......
作者: 清清    時間: 2009-9-11 14:41
媽乜先得O岩......老翻可以要求O的乜?
睇佢就知O的夾口唔靚啦......唔通要求同BANDAI一樣咩.......

純粹有錢的話,買過下手癮....打發下時間.......
砌完俾O的同事搞爛冇咁心痛......
AMAT 發表於 2009-9-11 14:35

俾人攪爛點會唔心痛?砌模型樂趣在於過程,
用上一段時間完成被攪爛慘佢俾佢打一拳
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 14:48
PG 其實都幾好玩,我有部 PG Z GUNDAM
但係買左成八百幾九百蚊
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 14:52
PG 其實都幾好玩,我有部 PG Z GUNDAM
但係買左成八百幾九百蚊
利物佬 發表於 2009-9-11 14:48

我都有PG RX78......我仲係一出就買......成千銀........
作者: RCman    時間: 2009-9-11 14:56
我都有PG RX78......我仲係一出就買......成千銀........
AMAT 發表於 2009-9-11 14:52

依傢RX78, 渣古約$650-750
RX178 $880
其實,依傢新出的MG都貴左好多,可能活動能力大所以真係多左parts
一盒MG v2.0要$220-280左右
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:08
RX178 $880
其實,依傢新出的MG都貴左好多,可能活動能力大所以真係多左parts
RCman 發表於 2009-9-11 14:56

係呀係呀
越黎越貴,但係活動性同仔細度真係高左
但係荷包就痛左
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:10
29# AMAT

真係有點肉痛,但係幾好砌
可惜冇 PG 的地台,擺唔到 D 懸空 POST
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:11
RX178 $880
RCman 發表於 2009-9-11 14:56

係呀,淨係攞個V1.0同V2.0 O既RX78,放埋一齊睇下就知.......
係勁咗好多~
但價錢真係貴咗好多.........

我以前讀書果陣......普通都係三十至四十到......
果時最貴買RX78 1/100果個......都成七八十蚊,已經貴到不得了......

宜家.......二百幾已經係好平常......
不過有時係炒炒地價......正常應該係百七至百八咁上下.....
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:12
PG RX78我諗宜唔係好多地方仲有呀!?哈!
渣古我就知好多地方都大把~

我仲有果盒連發光激光劍O既PG EXTRA PACK係到........好正.....未開過~哈!
唔知粒電仲用唔用得唧......
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:13
師兄多數係邊度買模型
作者: RCman    時間: 2009-9-11 15:17
師兄多數係邊度買模型
利物佬 發表於 2009-9-11 15:13

最平係Kwai Fong...不過佢D款唔齊,但MG比出面平。
我買過一盒馬沙格老古古V2.0 $189 ja
其次....MK皆旺都算平
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:19
我買得好睇心情......有時去日通買都夠膽死........

不過近年係買過呢個RX78 VERSION 2.0之外......都冇係香港買.......

架G戰機呀,O的MACROSS F,全部係國內買.....
作者: RCman    時間: 2009-9-11 15:25
我買得好睇心情......有時去日通買都夠膽死........

不過近年係買過呢個RX78 VERSION 2.0之外......都冇係香港買.......

架G戰機呀,O的MACROSS F,全部係國內買.....
AMAT 發表於 2009-9-11 15:19

G Fighter 係MK 船仔賣緊$258
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:26
最平係Kwai Fong...不過佢D款唔齊,但MG比出面平。
我買過一盒馬沙格老古古V2.0 $189 ja
其次....MK皆旺都算平
RCman 發表於 2009-9-11 15:17

我住葵青區,所以我都係係葵芳買
以前葵廣2樓阿伯仲係度果陣,地下阿姐會平D
阿伯執左之後就加返價,部 HI NU GUNDAM 加左成 40 蚊

新都會頂必勝客果層都有問模型店,1/100 D 款都好齊,想搵舊野都可以去呢度
不過好鬼貴
作者: RCman    時間: 2009-9-11 15:28
我住葵青區,所以我都係係葵芳買
以前葵廣2樓阿伯仲係度果陣,地下阿姐會平D
阿伯執左之後就加返價,部 HI NU GUNDAM 加左成 40 蚊

新都會頂必勝客果層都有問模型店,1/100 D 款都好齊,想搵舊野都可以 ...
利物佬 發表於 2009-9-11 15:26

你住果邊...一定去果道啦...最平傢啦
不過二樓果間摺左..真係少左好多去果個場的意欲
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:28
師兄玩呢類模型會唔會上埋色 (我睇需要ONLY,因為 MG D 色都好齊,另外而家新出的 GUNDAM 都好齊色)
會唔會劃線 (線我就必劃,劃左立體好多)
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:29
G Fighter 係MK 船仔賣緊$258
RCman 發表於 2009-9-11 15:25

減價啦.....呢架O野唔買VER2.0根本冇用......
作者: RCman    時間: 2009-9-11 15:34
師兄玩呢類模型會唔會上埋色 (我睇需要ONLY,因為 MG D 色都好齊,另外而家新出的 GUNDAM 都好齊色)
會唔會劃線 (線我就必劃,劃左立體好多)
利物佬 發表於 2009-9-11 15:28

我有噴油傢
最近期的作品....都個幾兩個月前,

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

因為跟住summer去左兩次旅行無時間。
8月尾去左睇台場高達...依傢真係拆緊添啦
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:35
灣仔 D 款都多咖
價錢就一 D D 啦
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:43
我有噴油傢
最近期的作品....都個幾兩個月前,

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
http://i110.photob ...
RCman 發表於 2009-9-11 15:34

我就唔噴O既.....我係最多某O的位上下色......同埋滲下線.......
今期果隻MACROSS F已經係油得最多......
作者: RCman    時間: 2009-9-11 15:45
我就唔噴O既.....我係最多某O的位上下色......同埋滲下線.......
AMAT 發表於 2009-9-11 15:43

Macross VF-25果盒....見都我都怕怕....好多野砌呀...有D位又難上色...
想要....都係買超合金果款算啦....$999
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:47
Macross VF-25果盒....見都我都怕怕....好多野砌呀...有D位又難上色...
想要....都係買超合金果款算啦....$999
RCman 發表於 2009-9-11 15:45

多O野要上色囉......又唔係好難上色O既.........
係真係好多........

不過你睇返超合金.....其實佢好多位冇上色.......
只係上咗BASIC位ONLY.....如果你真係跟足說明書嚟噴個模型,會靚好多.....
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:53
PG RX78我諗宜唔係好多地方仲有呀!?哈!
渣古我就知好多地方都大把~

我仲有果盒連發光激光劍O既PG EXTRA PACK係到........好正.....未開過~哈!
唔知粒電仲用唔用得唧......
AMAT 發表於 2009-9-11 15:12

我 Z GUNDAM 把著光劍開左 LU
用返你果句,唔知仲著唔著得就真
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 15:57
AMAT 發表於 2009-9-11 15:43

我都係係某 D 位先會上色,另外用線筆劃線
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 15:59

我都係係某 D 位先會上色,另外用線筆劃線
利物佬 發表於 2009-9-11 15:57

畫線筆係唔夠滲色落去靚.......
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 16:10
係呀,D 色冇咁上咖,同埋有 D 位會畫唔到
暫時對滲線冇研究,請問師兄難唔難,要 D 咩工具
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 16:14
係呀,D 色冇咁上咖,同埋有 D 位會畫唔到
暫時對滲線冇研究,請問師兄難唔難,要 D 咩工具
利物佬 發表於 2009-9-11 16:10

好易.....噴油用油性,滲線用水性.

用綿簽滲水性天拿水嚟細細力抺......搞掂~

不過由於你會噴油,所以最好事前用勾刀,細細力勾深O的,勾靚O的O的線位.....咁上完油再滲油就靚好多.
如果表面唔噴,就咁滲,就油性水性都得啦........
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 16:36
好易.....噴油用油性,滲線用水性.

用綿簽滲水性天拿水嚟細細力抺......搞掂~

不過由於你會噴油,所以最好事前用勾刀,細細力勾深O的,勾靚O的O的線位.....咁上完油再滲油就靚好多.
如果表面唔噴 ...
AMAT 發表於 2009-9-11 16:14

請問係咪用一樽樽果 D 油?
作者: AMAT    時間: 2009-9-11 16:41
請問係咪用一樽樽果 D 油?
利物佬 發表於 2009-9-11 16:36

YES,記緊係要用水性油,同埋係用水性天拿水......

同埋千祈唔好個BODY噴用水性,之後又用水性嚟滲線.......咁就.......
同埋記得一定要底油干透先好做.
作者: 利物佬    時間: 2009-9-11 16:46
YES,記緊係要用水性油,同埋係用水性天拿水......

同埋千祈唔好個BODY噴用水性,之後又用水性嚟滲線.......咁就.......
同埋記得一定要底油干透先好做.
AMAT 發表於 2009-9-11 16:41

又學多左樣野
多謝指教,等我下一部 GUNDAM 試下用呢個方法玩下先
作者: AMAT    時間: 2009-9-13 01:42
到到宜家都未油完.......
我都唔係噴.....只係油....滲線,滲色.......

完成25F後......仲有25S.......兩個都係FULL ARMORED......

作者: AMG    時間: 2009-9-13 01:57
估唔多咁多c兄都岩高達~
作者: ellis    時間: 2009-9-16 21:20
gd 野買黎玩手辨改件一流, 唔洗下下入正貨但只用部份骨架, 相對無咁肉赤.
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 15:38
GUNTANK好似出咗喇播~
有冇人入咗貨呀!?哈!

國內賣成RMB259.......

作者: RCman    時間: 2009-9-18 15:41
GUNTANK好似出咗喇播~
有冇人入咗貨呀!?哈!

國內賣成RMB259.......
AMAT 發表於 2009-9-18 15:38

出左,我出開去都會買....等緊V作戰計畫
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 15:55
出左,我出開去都會買....等緊V作戰計畫
RCman 發表於 2009-9-18 15:41

買佢又要買埋鐳射大炮.......

你買咗G戰機未?要買埋先係喎~哈!

幾時會出埋呢個木馬號~
作者: RCman    時間: 2009-9-18 16:13
買佢又要買埋鐳射大炮.......

你買咗G戰機未?要買埋先係喎~哈!

幾時會出埋呢個木馬號~
AMAT 發表於 2009-9-18 15:55

鐳射大炮砌好

登錄/註冊後可看大圖

高達1.5OYW 版砌好

登錄/註冊後可看大圖

G戰機及高達2.0V買左未砌
所以呢部一定買
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 16:14
GUNDAM VERSION 2.0先係正宗~
作者: 800mah    時間: 2009-9-18 16:37
其實呢d模型係點樣翻架, 將正版d件一片一片咁去倒模 ??
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 16:43
800mah 發表於 2009-9-18 16:37

攞住果份模型件,之後做個銅皮.......之後再用O的銅皮電蝕套模出嚟......
搞掂~

當然,我SKIP咗O的新入水口位同行位果O的問題.......
作者: RCman    時間: 2009-9-18 16:49
800mah 發表於 2009-9-18 16:37

我估現在會用抄數機
不過可能因為老番廠做金屬模的精度問題,仲有就係現在呢D模型的己經設計得好精密,
都己經不是用上下模甘簡單,而是用覆合式有機關開合的模具。
另老番都有一定難度。
現在抄數機己好多廠都有用,你見人地由1:32的巴士模型放碼去到做1:16的RC...都是用類似的技術。
不過放碼就會在電腦內再計一次size, 用3D printer 打印出立體手辦.....
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 16:51
我估現在會用抄數機
不過可能因為老番廠做金屬模的精度問題,仲有就係現在呢D模型的己經設計得好精密,
都己經不是用上下模甘簡單,而是用覆合式有機關開合的模具。
另老番都有一定難度。
現在抄數機己好多廠都 ...
RCman 發表於 2009-9-18 16:49

點會用抄數機啦........抄數機抄唔到果O的坑紋位O架.......

一定係用鍍銅皮再電蝕模最快..........

至於你話複雜......其實唔多複雜,仍然係上下模,但有行下位咁大把.
就算係幾色都係咁做.
作者: RCman    時間: 2009-9-18 16:54
點會用抄數機啦........抄數機抄唔到果O的坑紋位O架.......

一定係用鍍銅皮再電蝕模最快..........

至於你話複雜......其實唔多複雜,仍然係上下模,但有行下位咁大把.
就算係幾色都係咁做.
AMAT 發表於 2009-9-18 16:51

老番有無多色成形傢?
另...如果好似2.0V gundam腳中間果件硬+軟膠一次成型又番唔番到呢?
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 17:11
老番有無多色成形傢?
另...如果好似2.0V gundam腳中間果件硬+軟膠一次成型又番唔番到呢?
RCman 發表於 2009-9-18 16:54

老番有冇多色成形?

其實宜家BANDAI好少可會一件膠啤幾隻色.......
通常都係一塊件有幾隻色.........咁樣做法易整好多.......

呢件就係老番多色件......

登錄/註冊後可看大圖

多幾部機做唧......宜家國內都已經有雙色機.......係去到三色或四色要搵多台機做.

至於一件膠有軟有硬......INSERT MOULD.....國內都做到......
要炒買多盒,拆晒O的外膠電一次,再做一套有包膠O既.......
都唔係難事.......
作者: RCman    時間: 2009-9-18 17:17
老番有冇多色成形?

其實宜家BANDAI好少可會一件膠啤幾隻色.......
通常都係一塊件有幾隻色.........咁樣做法易整好多.......

呢件就係老番多色件......
http://pic.yupoo.com/lemanliu/32cc98a3e98d/jgp ...
AMAT 發表於 2009-9-18 17:11

有日我行過女人街....唔見到有老番PG
作者: AMAT    時間: 2009-9-18 17:21
有日我行過女人街....唔見到有老番PG
RCman 發表於 2009-9-18 17:17

係咩?可能俾人掃掛.......哈!
作者: AMAT    時間: 2009-9-21 17:21
我擒日係信和見到.....賣HKD298........
作者: AMAT    時間: 2009-9-24 10:26
有人問有冇出過RX78 PG老翻....問過係冇......

http://item.taobao.com/auction/i ... acf98ae2c4ca3.jhtml
WING GUNDAM就有......

http://item.taobao.com/auction/i ... d74601bf1cf4bd0.htm
珍珠版都幾靚....包埋後面果個PACK....
http://pdyz01.mofile.com/p/1/2008/6/20/V/VSOEXM7YA4_100_500_320.jpg
作者: RCman    時間: 2009-9-24 16:50
有人問有冇出過RX78 PG老翻....問過係冇......

http://item.taobao.com/auction/i ... acf98ae2c4ca3.jhtml
WING GUNDAM就有......

http://item.taobao.com/auction/item_detai ...
AMAT 發表於 2009-9-24 10:26

我只係對RX-78, 渣古及GP01 PG...情有獨鍾
作者: AMAT    時間: 2009-9-24 17:01
RCman 發表於 2009-9-24 16:50

冇出嗎~
作者: 2slow    時間: 2009-9-24 17:03
RCman 發表於 2009-9-24 16:50

買黎DIY改lor...
作者: AMAT    時間: 2009-9-24 17:04
買黎DIY改lor...
2slow 發表於 2009-9-24 17:03

突擊高達改成RX78!?都幾大工程喎.....哈!
作者: SPAWN    時間: 2009-9-24 19:20
要買的話不要買GD,買TT好好多
作者: 阿彥    時間: 2009-9-24 19:35
香港版....其實有心上色打磨的話
跟本冇人認得出佢係香港野
作者: AMAT    時間: 2009-9-24 19:59
要買的話不要買GD,買TT好好多
SPAWN 發表於 2009-9-24 19:20

睇晒淘寶.TT冇突擊高達嗎.....
作者: 丫De    時間: 2009-9-24 20:09
我聽講係羅x商業城  有得買 10蚊20蚊盒 1:144 真的嗎
作者: RCman    時間: 2009-9-24 23:56
買左MG 太空坦克了!
港版有片金牌

作者: 2slow    時間: 2009-9-25 00:26
雖然我唔係好鐘意guntank... 但塊金片好正...

快d砌起佢啦, 想睇下完成品係點樣..
作者: AMAT    時間: 2009-9-25 00:40
買左MG 太空坦克了!
港版有片金牌
RCman 發表於 2009-9-24 23:56

金乜O野牌啦.....一係膠一塊....一係鐵片一塊......
其實唔多實際加唔多值錢.....哈!
作者: RCman    時間: 2009-9-25 08:53
雖然我唔係好鐘意guntank... 但塊金片好正...

快d砌起佢啦, 想睇下完成品係點樣..
2slow 發表於 2009-9-25 00:26

我地太空坦克都係一般,不過叫做儲齊V作戰三寶羅
作者: RCman    時間: 2009-9-25 08:54
金乜O野牌啦.....一係膠一塊....一係鐵片一塊......
其實唔多實際加唔多值錢.....哈!
AMAT 發表於 2009-9-25 00:40

真係一般傢ja,不過都儲下羅.....$279+$10傢。
之前有fd同我講kwaiFong 賣$259包牌添...不過差幾十算啦,前晚同fd係MK食飯順便買左了。
作者: AMAT    時間: 2009-9-25 09:27
真係一般傢ja,不過都儲下羅.....$279+$10傢。
之前有fd同我講kwaiFong 賣$259包牌添...不過差幾十算啦,前晚同fd係MK食飯順便買左了。
RCman 發表於 2009-9-25 08:54

咁如果我係國內買都唔算係好貴......
作者: 2slow    時間: 2009-9-27 03:11
我地太空坦克都係一般,不過叫做儲齊V作戰三寶羅
RCman 發表於 2009-9-25 08:53

但睇完 IGlOO 重力戰線2 之後, 我愛上了呢隻Guntank... RTX440

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: AMAT    時間: 2009-9-27 03:32
但睇完 IGlOO 重力戰線2 之後, 我愛上了呢隻Guntank... RTX440

登錄/註冊後可看大圖
http://farm4.static.flickr.com/3 ...
2slow 發表於 2009-9-27 03:11

有出模型咩?
作者: AMAT    時間: 2009-9-28 19:56
到了........

作者: AMAT    時間: 2009-9-28 20:01
BB:乜來呀?

作者: AMAT    時間: 2009-9-28 20:06
手指件......

作者: AMAT    時間: 2009-9-28 20:49
有LED燈包,但係唔包電池..........

作者: 2slow    時間: 2009-9-28 23:53
Wo..Wo... 十分期待
作者: APPLE    時間: 2009-9-29 01:54
買左MG 太空坦克了!
港版有片金牌
RCman 發表於 2009-9-24 23:56

嘩!!正呀!!我反而最鐘意 guntank .........
作者: AMAT    時間: 2009-9-29 14:46
第一代GUNTANK我都鍾意

另一架鍾意O既係F91入面果個GUNTANK........可以變有腳~
作者: AMAT    時間: 2009-9-29 14:47
Wo..Wo... 十分期待
2slow 發表於 2009-9-28 23:53

今晚會試砌.....
作者: 2slow    時間: 2009-9-29 14:53
今晚會試砌.....
AMAT 發表於 2009-9-29 14:47

我果盒呢
作者: AMAT    時間: 2009-9-29 14:56
我果盒呢
2slow 發表於 2009-9-29 14:53

咪放係一邊囉,你想我同你開咗佢砌俾你咩?哈!
作者: APPLE    時間: 2009-9-29 15:18
咪放係一邊囉,你想我同你開咗佢砌俾你咩?哈!
AMAT 發表於 2009-9-29 14:56

.......開左佢!!.......跟住叫BB放D正野落去.......再封番好佢比2慢
作者: 2slow    時間: 2009-9-29 15:39
.......開左佢!!.......跟住叫BB放D正野落去.......再封番好佢比2慢
APPLE 發表於 2009-9-29 15:18

你身痕嗎?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2