RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: DRIFT 係咪一定要用四驅車? [打印本頁]

作者: CANDY002226    時間: 2009-10-21 11:43
標題: DRIFT 係咪一定要用四驅車?
DRIFT 係咪一定要用四驅車?
作者: jypepe    時間: 2009-10-21 12:13
去 YOUTUBE 搵: RC 2WD DRIFT  .......
作者: 車仔同學會    時間: 2009-10-21 19:19
買部F103GT自己試下
作者: fujiwave    時間: 2009-10-21 22:26
去 YOUTUBE 搵: RC 2WD DRIFT  .......
jypepe 發表於 2009-10-21 12:13

"HPI E-Firestorm 10T Flux Drifting" 正是小弟拍的.
作者: jypepe    時間: 2009-10-22 11:14
買部F103GT自己試下
車仔同學會 發表於 2009-10-21 19:19

哈哈, ......
麻煩試成功O既師兄都分享下個SETTING...

我試過全原裝+原裝呔...試左半個鐘...(覺得自己好ON 8+1...)就放棄了
作者: CANDY002226    時間: 2009-10-22 14:16
咁即係唔得啦
作者: 車仔同學會    時間: 2009-10-23 17:29
哈哈, ......
麻煩試成功O既師兄都分享下個SETTING...

我試過全原裝+原裝呔...試左半個鐘...(覺得自己好ON 8+1...)就放棄了
jypepe 發表於 2009-10-22 11:14

可能小弟技術差,試過部12仔配海綿軚,在升降機大堂試...地面好多塵
用左4秒先去到極速(只是直路, 唔計轉灣)
作者: 飄道二世    時間: 2009-10-23 17:30
可能小弟技術差,試過部12仔配海綿軚,在升降機大堂試...地面好多塵
用左4秒先去到極速(只是直路, 唔計轉灣)
車仔同學會 發表於 2009-10-23 17:29

下......唔係講緊DRIFT咩??
作者: 車仔同學會    時間: 2009-10-23 19:49
下......唔係講緊DRIFT咩??
飄道二世 發表於 2009-10-23 17:30

地面好多塵,滑到海綿軚都可以飄移

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2