RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 1/10 Kyosho Spada 09L Mini Cooper S [打印本頁]

作者: room1628    時間: 2009-12-21 07:07
標題: 1/10 Kyosho Spada 09L Mini Cooper S
分享我的新車… 1/10 Kyosho Spada 09L Mini Cooper S
作者: s0301399    時間: 2009-12-21 07:43
How much? Where buy it?
作者: room1628    時間: 2009-12-21 08:37

我係澳洲(ebay)買 AUD350 x 7 = HKD2450
因為我係澳洲住…請問香港要幾$?
作者: 笨仔    時間: 2009-12-21 18:46
恭喜你先!
我玩過呢架車嘅套件,有少少意見想分享吓!
注意:因為原裝行頭直,好易會扭斷支鋁狗骨,最好換返頭單向.
留意油門鋁推杆波頭,好快蝕,最好換件黑色加硬喇.
副偈出名漏油,祝你好運!!
作者: 豪仔1906    時間: 2009-12-22 03:21
24XX  有D貴wo- -
作者: room1628    時間: 2009-12-22 05:58

豪仔1906兄,我都覺有D貴,但前排返HK又無見到有得賣...所以至上ebay買.
請問HK買要幾$? Thanks
作者: room1628    時間: 2009-12-22 06:00
Thank you 笨仔兄...我會小心D
作者: wasino3318    時間: 2013-1-31 23:04
我之前有谂过买呢架油车玩下,因为细架!但睇左呢架车既实构我就打消左个念头,呢类设计好容易坏,买parts买到穷又难买。
作者: jess    時間: 2013-2-1 08:15
我都玩過。記得要自己補強車頭二樓板。否則撞車會曲底板。尾珠叉最好鎖緊一點。會滑珠。香港冇賣。 淘寶網賣999人仔。
作者: jess    時間: 2013-2-1 09:25
我都玩過。記得要自己補強車頭二樓板。否則撞車會曲底板。尾珠叉最好鎖緊一點。會滑珠。香港冇賣。 淘寶網賣999人仔。
作者: DicksonGlacier    時間: 2013-2-1 10:33
橫洲有人玩
作者: 波板糖    時間: 2013-2-1 10:43
今晚唔知會唔會出現呢?
作者: RCandylau    時間: 2013-2-1 11:57
改電車好玩
作者: rk2    時間: 2013-2-4 13:31
to be exact this is 1/12
作者: rk2    時間: 2013-2-4 13:32
RCandylau 發表於 2013-2-1 11:57
改電車好玩

good idea, had seem some photos here some times ago .

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2