RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 12" figures拉打 [打印本頁]

作者: RCman    時間: 2010-2-22 22:51
標題: 12" figures拉打

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: AMAT    時間: 2010-2-22 23:14
睇你個背景都知你有米~
作者: RCman    時間: 2010-2-22 23:17
睇你個背景都知你有米~
AMAT 發表於 2010-2-22 23:14

D米放係廚房的,個廳又點會有米呢
作者: tb03    時間: 2010-2-22 23:20
1# RCman
唱噃首歌先(蛇嘛lu,縮架,go,go,let go)
作者: AMAT    時間: 2010-2-22 23:29
D米放係廚房的,個廳又點會有米呢
RCman 發表於 2010-2-22 23:17

你O的拉打多到如米粒,所以要用米嚟形用~哈!
作者: APPLE    時間: 2010-2-23 10:25
我覺得你有果條﹣﹣﹣﹣>“變身風車皮帶“...............(快D囉出黎睇睇)
作者: APPLE    時間: 2010-2-23 15:10
1# RCman
唱噃首歌先(蛇嘛lu,縮架,go,go,let go)
tb03 發表於 2010-2-22 23:20

錯∼!係咁唱才對.....:∼ 你呀媽short架 ∼ 嫁左比個 “麼囉差“ ∼ 點知...個 “麼囉差“ 屎忽有(達)啦∼啦∼啦∼
作者: chacha    時間: 2010-2-23 16:30
錯∼!係咁唱才對.....:∼ 你呀媽short架 ∼ 嫁左比個 “麼囉差“ ∼ 點知...個 “麼囉差“ 屎忽有(達)啦∼啦∼啦∼
APPLE 發表於 23/2/2010 15:10

果然係老餅,連呢首歌都識唱

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2