RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: FF01 只欠些少就可以開工 [打印本頁]

作者: carmanae86    時間: 2010-8-1 22:18
標題: FF01 只欠些少就可以開工

小弟架 FF01 找到大部分全新原裝零件, 只欠些少就可以開工 , 但車尾同頭波箱難晒,
請問工房師兄,  有無其它 A,B,E,  parts 可同 FF01 共用呢??

謝謝

作者: SPOONEG6    時間: 2010-8-1 22:55
請問 d原裝零件可以係邊到找到?
謝謝~~
作者: carmanae86    時間: 2010-8-1 23:04
請問 d原裝零件可以係邊到找到?
謝謝~~
SPOONEG6 發表於 2010-8-1 22:55

師兄,

部分零件喺  ( 千里x ) 買 , 有D上網 bid 返嚟..!!

謝謝
作者: chacha    時間: 2010-8-1 23:13
回復 1# carmanae86

頭波箱好難搵喎,之前係日本拍賣網見,起標價都差不多要 $200
係香港拍賣網就見, FF01 車架連兩套頭波箱加小許零件,起標要 $800
作者: aloha    時間: 2010-8-2 00:03
有冇去過係牛頭角地鐵站對面賣飛機間鋪....
之前見過有D好舊既 tamiya parts 希望幫到你..
作者: chacha    時間: 2010-8-2 02:19
回復 5# aloha

雷X行,有 D 舊野!得閒要去睇睇先得
作者: 泉    時間: 2010-8-2 15:04
如果唔兼怪相, 可以裝TA01個尾波箱落去, 不過就不能靠波箱改變軸距
作者: tony0569    時間: 2011-1-9 04:29
車尾我有呀ching

作者: tony0569    時間: 2011-1-9 04:31
有興趣就pm我啦
作者: smallfaifai    時間: 2011-1-11 19:17
http://cgi.ebay.com/Tamiya-FF01- ... hash=item45f7489c01

free shipping, OK la

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2