RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 氣動Blow Black M4一問 [打印本頁]

作者: RCman    時間: 2010-10-20 14:47
標題: 氣動Blow Black M4一問

我有人行過KWS...見到M4有氣動Blow Back...給引我去睇(我覺得氣動真實感大好多及blowback 真係有係道)....
想問師兄有關氣動Blow Back的鎗。
我想買一把來display(不是用來打wargame的)
請問買咩野牌子好?是否WE出的?或另有其它廠出呢?
另,我問過店只(果支唔記得係咪WE)個magazine有Co2及猛將氣兩種。
作者: mark999hk    時間: 2010-10-20 15:16
ofcoz Western Arm is the best la....but expensive.
and
KA,KJ &WE...唔錯
G&P 就 no la

KA is not bad...抵玩之選
作者: RCman    時間: 2010-10-20 15:50
ofcoz Western Arm is the best la....but expensive.
and
KA,KJ &WE...唔錯
G& 就 no la

KA is no ...
mark999hk 發表於 2010-10-20 15:16

請問師兄,上次我見WE $2K合理嗎?
Western Arm 約多少$呢?
另,想問問M4外加的如手柄,魚骨及魚骨上的如surfire, Laser, 鏡等...是否都係各廠合用呢?
謝謝
作者: mark999hk    時間: 2010-10-20 15:59
KA, WE, KJ...the price is all around 2k

W. Arm is around 4-5k
ANd almost all of the EBB accessary can fit with the GBB
作者: 馬輝    時間: 2010-10-20 17:09
KA, WE, KJ...the price is all around 2k

W. Arm is around 4-5k
ANd almost all of the EBB accessar ...
mark999hk 發表於 2010-10-20 15:59

not necessarily though, there are external parts that are specific for GBB only
作者: [東]    時間: 2010-10-21 10:44
井勝又係一流 不過就貴d
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 11:32
我有人行過KWS...見到M4有氣動Blow Back...給引我去睇(我覺得氣動真實感大好多及blowback 真係有係道)... ...
RCman 發表於 2010-10-20 14:47

買黎display? 買AGM算啦, 靚仔少少買 WE夠喇
落場當然要玩WA... 話時話我近期都入左幾把Gas blow back玩...hehe
作者: RCman    時間: 2010-10-21 11:39
買黎display? 買AGM算啦, 靚仔少少買 WE夠喇
落場當然要玩WA... 話時話我近期都入左幾把Gas blow back ...
2slow 發表於 2010-10-21 11:32

真係羅黎過下sub-machine 的blow back引傢ja
有次係KWS見人試支WE的M4 Co2 blowback,
真係好勁下!
幾把?你入有長定係短呀?
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 11:45
真係羅黎過下sub-machine 的blow back引傢ja
有次係KWS見人試支WE的M4 Co2 blowback,
真係好勁下! ...
RCman 發表於 2010-10-21 11:39

入左 M14, M4 及 SCAR, 搵緊一把 AK 既GBB
M4, 加呢樣改果樣, 又magpul 又DD rail 等等...都幾千銀

打CO2就緊係勁有recoil feel啦, 幾時去睇槍呢...
作者: RCman    時間: 2010-10-21 11:57
入左 M14, M4 及 SCAR, 搵緊一把 AK 既GBB
M4, 加呢樣改果樣, 又magpul 又DD rail 等等...都幾千銀  ...
2slow 發表於 2010-10-21 11:45

我就係覺得M4加呢樣加果樣....之後就好有型羅...haha
我重係停流係電鎗年代....所以唔識現在的氣動.....你幾時會去呀?帶我去見識下好bo
作者: EnjoyRC    時間: 2010-10-21 12:02
買黎display, marking 靚就ok, 支m4 氣動好似都係上年出, 係咪? 成年都冇玩過槍, 我d 槍都上晒神枱.....
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 14:24
我就係覺得M4加呢樣加果樣....之後就好有型羅...haha
我重係停流係電鎗年代....所以唔識現在的氣動. ...
RCman 發表於 2010-10-21 11:57

M4既槍款真係好dump錢, 見識就不敢當啦, 不如倍你去掃貨啦.. haha
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 14:28
M4既槍款真係好dump錢, 見識就不敢當啦, 不如倍你去掃貨啦.. haha
2slow 發表於 2010-10-21 14:24

呢枝野我都好想去 “研究∼研究“ 一番,身痕起上來可能重會($$$$)...........去時記得call埋我
作者: 馬輝    時間: 2010-10-21 14:28
M4, 加呢樣改果樣, 又magpul 又DD rail 等等...都幾千銀  ...
2slow 發表於 2010-10-21 11:45

支GAS M14得唔得?想買支玩狙
作者: RCman    時間: 2010-10-21 14:30
呢枝野我都好想去 “研究∼研究“ 一番,身痕起上來可能重會($$$$)...........去時記得call ...
APPLE 發表於 2010-10-21 14:28

邊晚OK? 約出來放血好
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 14:32
呢枝野我都好想去 “研究∼研究“ 一番,身痕起上來可能重會($$$$)...........去時記得call ...
APPLE 發表於 2010-10-21 14:28

來來來~ 拉大隊掃貨~
我原本已經退役, 但今期又中毒... 家裏又多左幾把神檯槍了
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 14:33
邊晚OK? 約出來放血好
RCman 發表於 2010-10-21 14:30

就今晚啦∼...(長痛不如短痛).............明晚我要去 “飲“(吾飲都打風啦)
作者: RCman    時間: 2010-10-21 14:35
就今晚啦∼...(長痛不如短痛).............明晚我要去 “飲“(吾飲都打風 ...
APPLE 發表於 2010-10-21 14:33

我得bor
重可幫仙人買Mini-Z 波子殼添
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 14:39
支GAS M14得唔得?想買支玩狙
馬輝 發表於 2010-10-21 14:28

支 M14 GBB 好正, 非常有質感, recoil 力都算強勁, 果種金屬recoil 聲真係好正...
買WE 既M14 GBB返黎再改真木及RA件.... 大出血~

http://www.youtube.com/watch?v=VxcvR_DnYRs
http://www.youtube.com/watch?v=jufUkHtwK20
http://www.youtube.com/watch?v=Cm-zYAxQHvQ&feature=grec_index
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 14:41
來來來~ 拉大隊掃貨~
我原本已經退役, 但今期又中毒... 家裏又多左幾把神檯槍了
2slow 發表於 2010-10-21 14:32

喂∼!....睇埋你今晚得吾得呀.......
作者: carvenchow    時間: 2010-10-21 14:43
我之前都打WARGAME友

玩GBB...又唔想有問題個陣唔識整

都係買WE...有保養

而加就算冇 你有維修RC經驗都唔難

拆一件可以拎番去三軍搵一件新的...

以上資料係約2個月之前重實行緊...
作者: carvenchow    時間: 2010-10-21 14:43
回復 19# 2slow

就出M14EBR ....神櫃一流
作者: 2slow    時間: 2010-10-21 14:48
回復  2slow

就出M14EBR ....神櫃一流
carvenchow 發表於 2010-10-21 14:43

EBR 效果唔知點, 睇定d先...
作者: RCman    時間: 2010-10-21 14:48
支 M14 GBB 好正, 非常有質感, recoil 力都算強勁, 果種金屬recoil 聲真係好正...
買WE 既M14 GBB返 ...
2slow 發表於 2010-10-21 14:39

嘩!你post完出來...真係毒引難頂
要快D去解毒至得
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 14:50
EBR 效果唔知點, 睇定d先...
2slow 發表於 2010-10-21 14:48

問緊你得吾得閒今晚去呀∼頂你∼
作者: RCman    時間: 2010-10-21 15:05
問緊你得吾得閒今晚去呀∼頂你∼
APPLE 發表於 2010-10-21 14:50

甘點呀?今晚係咪去了解下呢?
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 15:08
甘點呀?今晚係咪去了解下呢?
RCman 發表於 2010-10-21 15:05

二問佢PM我話晏D比電話我喎∼....(我無問無
作者: RCman    時間: 2010-10-21 15:10
二問佢PM我話晏D比電話我喎∼....(我無問無)
APPLE 發表於 2010-10-21 15:08

知道就call我啦
作者: APPLE    時間: 2010-10-21 15:14
知道就call我啦
RCman 發表於 2010-10-21 15:10

痾K∼
作者: 馬輝    時間: 2010-10-22 10:25
買WE 既M14 GBB返 ...
2slow 發表於 2010-10-21 14:39

不過WE M14 D評價都係一貫WE - 小問題多,D RA件應該唔平
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-22 17:13
回復 1# RCman

WE G36C is coming with a nice price(below $1500)!!!! Would you consider G36???
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-22 17:16
井勝又係一流 不過就貴d
[東] 發表於 2010-10-21 10:44

Yes, it is more expensive, but it worth!!!!!!
作者: RCman    時間: 2010-10-22 17:18
回復  RCman

WE G36C is coming with a nice price(below $1500)!!!! Would you consider G36???
chowhungjai 發表於 2010-10-22 17:13

below $1500甘平?
作者: 馬輝    時間: 2010-10-22 17:21
below $1500甘平?
RCman 發表於 2010-10-22 17:18

某程度上仲平過馬記電動G36C,係時候認真考慮賣掉支AEG換支GBB的G36C
作者: [東]    時間: 2010-10-22 19:40
其實ebb d評價係點呀? 好似貴左d
作者: RCman    時間: 2010-10-22 21:18
出左去KWS解了毒
thanks 2slow兄
作者: stig    時間: 2010-10-22 22:05
RCman不如你去玩Hi-Fi, 因為你連Hi-Fi都玩的話我就真係諗唔到有咩玩具你唔岩XD
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-22 23:51
回復 33# RCman

go to 3 army to take a look
作者: 2slow    時間: 2010-10-23 00:24
出左去KWS解了毒
thanks 2slow兄
RCman 發表於 2010-10-22 21:18

今日神推鬼使之下, 我地兩個竟然係旺角見面, 咁就 ....
買槍果度只短短逗留10分鐘試槍埋單走人....
但係靚姐果度就有人係咁放血~放血~放血~
作者: 2slow    時間: 2010-10-23 00:32
RCman不如你去玩Hi-Fi, 因為你連Hi-Fi都玩的話我就真係諗唔到有咩玩具你唔岩XD
stig 發表於 2010-10-22 22:05

我相信佢已經玩過...
作者: APPLE    時間: 2010-10-23 01:24
今日神推鬼使之下, 我地兩個竟然係旺角見面, 咁就 ....
買槍果度只短短逗留10分鐘試槍埋單走 ...
2slow 發表於 2010-10-23 00:24

你係話~買鎗有得  "大 目及 野".................( 吊~我都話左今日要去 “飲“ 囉..   )
作者: RCman    時間: 2010-10-23 08:58
買槍果度只短短逗留10分鐘試槍埋單走 ...
2slow 發表於 2010-10-23 00:24

我一心只係想出去KWS買個GoGoGo 車穀比仔仔玩傢ja
點知都會去左買GBB.........
昨晚返到去第一時間掉左個大大的鎗紙盒。
不過晚上裝番D 野上去時....個Grip 裝唔到
佢寫住For "WA", Grip入面個Gap位細個WE原來的。
而且原裝WE 個Grip有個hole...裝條細細的coil用來頂住單發/連發的。
昨晚買果個寫住For "WA"的沒有呢.........
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-23 13:43
回復 42# RCman

Bought a WE M4????
作者: RCman    時間: 2010-10-23 20:32
回復  RCman

Bought a WE M4????
chowhungjai 發表於 2010-10-23 13:43

yes
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-23 21:03
回復 44# RCman

have you bought a CO2 magazine???
作者: RCman    時間: 2010-10-23 21:43
回復  RCman

have you bought a CO2 magazine???
chowhungjai 發表於 2010-10-23 21:03

no....but a lot of MAGPUL PTS
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-23 23:48
回復 46# RCman

grip, stock, trigger guard!!!! What kind of color did you pick???
作者: RCman    時間: 2010-10-23 23:53
回復  RCman

grip, stock, trigger guard!!!! What kind of color did you pick???
chowhungjai 發表於 2010-10-23 23:48

sand color
作者: 2slow    時間: 2010-10-24 18:08
我一心只係想出去KWS買個GoGoGo 車穀比仔仔玩傢ja
點知都會去左買GBB.........
昨晚返到去第一時間掉 ...
RCman 發表於 2010-10-23 08:58

WE係用 真槍設計, 所以有個細spring位, 唯有執執佢lor...
有相睇未呢?
作者: jpmontoya2    時間: 2010-10-24 18:54
WE係用 真槍設計, 所以有個細spring位, 唯有執執佢lor...
有相睇未呢?
2slow 發表於 2010-10-24 18:08

He is too busy to play with his "GUN"

U keep waiting la!!
作者: RCman    時間: 2010-10-25 08:51
有相睇未呢?
2slow 發表於 2010-10-24 18:08

有啦.......

作者: 2slow    時間: 2010-10-25 09:00
有啦.......
RCman 發表於 2010-10-25 08:51

好靚仔, 你又走去探靚姐呀?
作者: RCman    時間: 2010-10-25 09:16
好靚仔, 你又走去探靚姐呀?
2slow 發表於 2010-10-25 09:00

係呀......星期六打比你果時已經係KWS....等到3點靚姐至開門
不過無法...佢賣Magbul真係最平,前面一片片果D...每包平人地$10
至於個MAGPUL PTS手抦, 原來都好易"汁".....只要開大少少個Gap位,再用電鑽開一個3mm闊1.8cm 深的孔就OK
不過,因為PTS的塑料好硬,一般"銼"係好難磨,好彩以前玩Touring 時買過一支連Carbon 板都磨到的碳鋼銼....至可順利完成。
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 09:20
係呀......星期六打比你果時已經係KWS....等到3點靚姐至開門
不過無法...佢賣Magbul真係最平,前 ...
RCman 發表於 2010-10-25 09:16

最後個grip自已搞?
個M6X邊樹買??
作者: RCman    時間: 2010-10-25 09:23
最後個grip自已搞?
個M6X邊樹買??
2slow 發表於 2010-10-25 09:20

係呀,個Grip自己搞到,有齊架生就好快手。
我用左10mins就完成好改裝。
個M6X...都係佢道買,不過...做功好差。
佢本身用CR123電x2, 無包要自己買。
我家中有...返到去拆開個尾蓋時....成個蓋散開左...入面有條電線折斷左....我未check到係邊個位置斷出來。
因為入面D 焊位好差....現在我焊左係其中一個位置頂住當。
不過就無左remote開關功能,找日出去問問靚姊
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 09:49
有啦.......
RCman 發表於 2010-10-25 08:51

好鬼靚呀 ........衰人∼!....(身痕添
作者: RCman    時間: 2010-10-25 09:52
好鬼靚呀 ........衰人∼!....(身痕添)
APPLE 發表於 2010-10-25 09:49

GBB真係同AEG好唔同....
我以前的都係AEG......D齒輪聲好唔像真,又無Blow back feeling
現在GBB.....果一下下的Blow Back 感覺好像真哦!
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 09:55
GBB真係同AEG好唔同....
我以前的都係AEG......D齒輪聲好唔像真,又無Blow back feeling
現在GBB.. ...
RCman 發表於 2010-10-25 09:52

你果D啡色件,我想要綠色的∼有無呢....
作者: RCman    時間: 2010-10-25 09:56
APPLE 發表於 2010-10-25 09:55

有綠色的....呢次你死啦.....幾時出去解毒?
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 09:57
好鬼靚呀 ........衰人∼!....(身痕添)
APPLE 發表於 2010-10-25 09:49

gogogo, 帶你去靚姐度掃貨先 ~
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 09:57
有綠色的....呢次你死啦.....幾時出去解毒?
RCman 發表於 2010-10-25 09:56

報你個價來聽聽 .......(如吾太貴可能呢幾日,話哂都係月尾時間
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 09:58
APPLE 發表於 2010-10-25 09:55

我仲以為你會問有無白色...
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 09:59
我仲以為你會問有無白色...
2slow 發表於 2010-10-25 09:58

我X得你少....
作者: RCman    時間: 2010-10-25 10:00
報你個價來聽聽 .......(如吾太貴可能呢幾日,話哂都係月尾)
APPLE 發表於 2010-10-25 09:57

出去睇下先啦.......價呢D野.....數字來............唔實在的
我同2slow等緊你.........有D野一齊買....快D
作者: RCman    時間: 2010-10-25 10:02
2slow 發表於 2010-10-25 09:57

MAGPUL 最齊唔係佢....不過最平都算係佢
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 10:03
出去睇下先啦.......價呢D野.....數字來............唔實在的
RCman 發表於 2010-10-25 10:00

出去試下個feel先啦, (有得試果度夠毒 )...
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 10:07
2slow 發表於 2010-10-25 09:57

有無 ∼ “真胸低氣壓“ 出現先......
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 10:12
MAGPUL 最齊唔係佢....不過最平都算係佢
RCman 發表於 2010-10-25 10:02

果頭 ∼ 起碼有三間鎗擋係我D老朋友來........(不過以我經驗,只可以去八掛一下,大多數都吾熟吾食
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 10:14
有無 ∼ “真胸低氣壓“ 出現先......
APPLE 發表於 2010-10-25 10:07

你個麻甩佬~
去睇下咪知lor
作者: RCman    時間: 2010-10-25 10:17
果頭 ∼ 起碼有三間鎗擋係我D老朋友來........(不過以我經驗,只可以去八掛一下, ...
APPLE 發表於 2010-10-25 10:12

你N年前的資料,現在out曬傢啦....
我以前識果D氣鎗資料....同現在係兩回事......
所以即刻要上網爬下文....做番D research
作者: RCman    時間: 2010-10-25 10:18
你個麻甩佬~
去睇下咪知lor
2slow 發表於 2010-10-25 10:14

我相個apple連MAGPUL係咩野都唔知...佢d N年前的資料.....現在OUT曬!
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 10:18
你個麻甩佬~
去睇下咪知lor
2slow 發表於 2010-10-25 10:14

去睇幾時都得啦 .....(睇∼真胸低氣壓
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 10:20
你N年前的資料,現在out曬傢啦....
我以前識果D氣鎗資料....同現在係兩回事......
所以即刻要上網 ...
RCman 發表於 2010-10-25 10:17

我以經係 OUT 到七哂大彩......
作者: george02    時間: 2010-10-25 14:45
gas blowback好似台仔毒蛇噤D wow
作者: RCman    時間: 2010-10-25 15:42
gas blowback好似台仔毒蛇噤D wow
george02 發表於 2010-10-25 14:45

即係咩野牌子呢?
GBB....我係門外漢來....咩野都唔識的
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 16:05
即係咩野牌子呢?
GBB....我係門外漢來....咩野都唔識的
RCman 發表於 2010-10-25 15:42

Viper... 黎落場一流呀~
http://www.youtube.com/watch?v=a1W99Xj5Mm4
作者: RCman    時間: 2010-10-25 16:10
Viper... 黎落場一流呀~
2slow 發表於 2010-10-25 16:05

甘durable .......一定唔平!
貴過WA嗎?
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 16:23
甘durable .......一定唔平!
貴過WA嗎?
RCman 發表於 2010-10-25 16:10

以前記得同WA價差不多, 但唔知點解好少人玩 viper既槍, 我都唔知邊樹有得賣...
作者: RCman    時間: 2010-10-25 16:31
以前記得同WA價差不多, 但唔知點解好少人玩 viper既槍, 我都唔知邊樹有得賣...
2slow 發表於 2010-10-25 16:23

呢支又咩野價位呢?
質數如何呢?

作者: APPLE    時間: 2010-10-25 16:31
2slow 發表於 2010-10-25 16:23

典.......典解咁忍多名字我係吾識的∼.......(原來我吾只Out到七彩,Out到八九十彩都黎緊
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 16:39
呢支又咩野價位呢?
質數如何呢?
RCman 發表於 2010-10-25 16:31

靚就靚∼
不過∼再有無多D野裝上去添呀∼
作者: RCman    時間: 2010-10-25 16:40
靚就靚∼
不過∼再有無多D野裝上去添呀∼
APPLE 發表於 2010-10-25 16:39

你唔想裝野上去......不如買AK47
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 16:45
呢支又咩野價位呢?
質數如何呢?
RCman 發表於 2010-10-25 16:31

VFC... 你買槍果間咪有lor.. 唔知咩價
作者: 2slow    時間: 2010-10-25 16:45
典.......典解咁忍多名字我係吾識的∼.......(原來我吾只Out到七彩,Out到八九十彩 ...
APPLE 發表於 2010-10-25 16:31

去 KWS update下啦...
作者: APPLE    時間: 2010-10-25 16:46
你唔想裝野上去......不如買AK47
RCman 發表於 2010-10-25 16:40

話時話.....我真係有條 “亞拉佰“ 頭巾以前打鎗用.........(係朋友工作係做“亞拉佰“人的度遊時帶返黎

當年我地就係因為呢套野所以我地個個都整番條 ......(套戲真好好睇

作者: ivanlee102324    時間: 2010-10-25 18:14
其實靚姐係邊度??我係新手
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-25 21:52
回復 51# RCman

Nice gun,  I show you my later!!
作者: RCman    時間: 2010-10-26 20:49
今晚係KWS見好多支WE G36行過
作者: RCman    時間: 2010-10-26 20:49
回復  RCman

Nice gun,  I show you my later!!
chowhungjai 發表於 2010-10-25 21:52

等緊睇
作者: 毒魚    時間: 2010-10-26 21:20
vfc mk18mod1 上去wgc門市玩啦= w =
作者: 2slow    時間: 2010-10-26 22:57
今晚係KWS見好多支WE G36行過
RCman 發表於 2010-10-26 20:49

好似同SCAR差不多價...
你有無抬支返去呢?
作者: 2slow    時間: 2010-10-26 22:58
毒魚 發表於 2010-10-26 21:20

係喎毒魚, 下次去KWS一定搵你請教下...
作者: RCman    時間: 2010-10-26 23:16
毒魚 發表於 2010-10-26 21:20

支 MOD1 3K幾....其實都OK....一來唔洗自己改...
二來買幾件MAGPUL都唔平。最後條數都差不多
作者: RCman    時間: 2010-10-27 09:36
好似同SCAR差不多價...
你有無抬支返去呢?
2slow 發表於 2010-10-26 22:57

無呀....不過千幾.....買支hand gun都要呢個數.....
作者: 2slow    時間: 2010-10-27 11:18
無呀....不過千幾.....買支hand gun都要呢個數.....
RCman 發表於 2010-10-27 09:36

千幾都ok, 不過應該係膠料所以平d, 好似SCAR下身咁, 都係膠的...
作者: RCman    時間: 2010-10-27 11:32
千幾都ok, 不過應該係膠料所以平d, 好似SCAR下身咁, 都係膠的...
2slow 發表於 2010-10-27 11:18

係呀....所以平D....不過係咪真係open blow定係膠多問題?
D人話 blow力度無M4甘正
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-29 22:54
回復 89# RCman

Sorry to keep you waiting. Here we go!!!WE G36C, performance is excellent even in cold weather.

作者: RCman    時間: 2010-10-29 23:25
回復  RCman

Sorry to keep you waiting. Here we go!!!WE G36C, performance is excellent even ...
chowhungjai 發表於 2010-10-29 22:54

呢支G36我都將有興趣....等緊入屋傢噎.......平得來blow力又勁......
不過今晚又唔覺意........
屋企多左支 G& MAGPUL M4 Carbine MOE GBB Rifle .....沙色
作者: chowhungjai    時間: 2010-10-29 23:32
回復 96# RCman

I have AGM M4, WE m4, WE scar, WE g36 and KWC Uzi
force of blow black: KWC Uzi>WE g36>WE scar(using co2 mag)>AGM M4>WE scar>WE M4
Of course, the blow back force also varies from different kinds of modification
作者: Deemax    時間: 2010-10-29 23:41
原來咁多單車友又好打game!
快D約個時間去打Game啦,我支M4好耐冇用過.....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2