RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問有冇人 用過team c 既直濕呀?? 有問題想問.. [打印本頁]

作者: 區旗仔    時間: 2011-2-8 01:32
標題: 請問有冇人 用過team c 既直濕呀?? 有問題想問..
用呢款team c 直濕  用邊款車既馬蹄膠呀???
本人用雙星 萬向  但係狗骨同個杯 只剩好小位  而ta05 都試過唔岩.?
唔通係直接裝 唔駛用馬蹄膠?   

各位師兄  請教~~
作者: vitasoy    時間: 2011-2-11 13:58
我岩岩都換左支TEAM C 直濕...
要換46MM萬向
冇用馬蹄膠, 完全冇問題,仲理少一樣野
作者: 區旗仔    時間: 2011-2-12 10:11
係呀...我都試左.....個金屬杯 好硬.....正~~
作者: tony0569    時間: 2011-2-24 02:57
係就係理少一樣野  但係又要買多一樣野 46MM萬向 = =
作者: vitasoy    時間: 2011-2-26 05:00
我都係換左先知要用46MM萬向
不過用左咁耐咩事都冇.....好正
或者可以試下X SPEED 果條錢珠差,又係好Q硬....
作者: RX7FD3S    時間: 2011-4-6 23:56
TEAM C頭直都話硬...請問你地用幾多T MOTOR?
我用13.5 TURBO,玩左幾排電隻杯就收左工
作者: alexserpent    時間: 2011-4-7 10:09
人地講係鋼直濕盃.
作者: RX7FD3S    時間: 2011-4-7 21:24
alexserpent 發表於 2011-4-7 10:09
人地講係鋼直濕盃.

TEAM C果個藍色金屬頭直丫麻? 乜我攪錯左咩? 如果係TEAM C果個藍色頭直杯,2排電就收左工囉
作者: msmcreation    時間: 2011-4-7 22:04
回復 RX7FD3S 的帖子

team c o個隻頭直係全黑色(黑齒黑杯)...
你講藍色o個隻係咪yeah racing?
作者: RX7FD3S    時間: 2011-4-7 22:31
msmcreation 發表於 2011-4-7 22:04

team c o個隻頭直係全黑色(黑齒黑杯)...

YEAH RACING果個係黑色架麻,可能我果個TEAM C頭直係最前期果隻,因為我係上年買既
作者: msmcreation    時間: 2011-4-7 23:49

Yeah racing 係藍色喎 http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=207631&extra=page%3D1

2011-04-08 00.00.46.jpg
登錄/註冊後可看大圖