RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 現在買M車的話 [打印本頁]

作者: com1010hk    時間: 2011-8-14 22:38
標題: 現在買M車的話
買m-06定M-05好?
本人都有玩開1/10

有算有d基本認識

但m車冇咩...

05定06好?

有冇4wd?

作者: 大話星    時間: 2011-8-14 22:45
買M05,06不如等一下~睇下 TOP 部M車好唔好(9月出)~可以考慮一下!
4WD:有 VM2 211GO ABC ..........
作者: lf2c    時間: 2011-8-14 22:45
我揀05囉.....貪佢係頭驅.....

作者: Allan007    時間: 2011-8-14 23:37
大話星 發表於 2011-8-14 22:45
買M05,06不如等一下~睇下 TOP 部M車好唔好(9月出)~可以考慮一下!
4WD:有 VM2 211GO ABC ..........

我都等緊TOP架M車,好過買Tech果半部車。
作者: com1010hk    時間: 2011-8-14 23:47
星星買零件比較方便

上網買同街買都易搵

如果m-05有咩版本?
有冇104-bk跟?

作者: lf2c    時間: 2011-8-15 19:57
搭單問.....M06普通版有冇電變跟埋架??
作者: 嘩嘩嘩嘩嘩    時間: 2011-8-15 23:05
買m-06可以考慮一下!
作者: lf2c    時間: 2011-8-16 11:56
嘩嘩嘩嘩嘩 發表於 2011-8-15 23:05
買m-06可以考慮一下!

其實諗諗下我覺得玩M06可以話係一舉兩得既玩法囉........當然M05我都好鍾意.......
返正題第一因為M06同F1都係RR驅動....所以呢架M06某程度上講可以叫做玩埋F1既操控感......
二來因為佢假假地都叫做M車啦.....所以又可以叫做玩埋M車啦
以上係小弟愚見....不喜勿插.....
作者: lf2c    時間: 2011-8-16 11:58

引用 truckman  play 冇刷la............60a 好平啦........motor 又不用換炭刷咁煩  的說話

得架啦.....呢d野我有分寸架啦......
我只不過係八下d M車有咩包姐.......
作者: longman0072    時間: 2011-8-16 16:34
ABC 隻鵝 (Goose)--後驅 都幾好~~~不過淨得短陣 210mm wheelbase
作者: franklsb    時間: 2011-8-21 21:54
abc d shell靚到冇朋友

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2